Megérkezett az Alone in the Dark: Inferno demója

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 31.
  • Letöltés
Link másolása
Ugyan az új Alone in the Dark már jó ideje elérhető, a PlayStation 3-as változat késett, s mindez állítólag hasznára vált: az új demóból kiderül, hogy mennyire.
Ugyan az új Alone in the Dark már jó ideje elérhető, a PlayStation 3-as változat késett, s mindez állítólag hasznára vált: az új demóból kiderül, hogy mennyire.



Az Inferno alcímet viselő verzióba megújult fizika, átszabott irányítás és kamerakezelés, s további kisebb-nagyobb fejlesztések kerültek, melyek remélhetőleg játszhatóvá teszik az Alone in the Darkot. A többi változatot a sajtó keményen lehúzta, ám a nagyobb lapok jelentései szerint az Inferno már olyan, amilyennek eredetileg is szerettük volna az Eden játékát. Az Alone in the Dark: Inferno november 21-én jelenik PlayStation 3-ra.
9.
9.
Shadowman
Háát ha kijavították ezt se venném a kezembe mégegyszer!!!Nekem nem ezekkel volt a probemám!!Hanem magával a játékkal!!Egy dögunalom gamma sztem,semmi köze jóformán a régi alone in the drakhoz!!!Mint ha nem is az lenne!!!!Felőlem jöhet kijavítva akkor se játszanék vele!!!Nem szídni ezért!!Csak a véleményemet írtam le róla!!!!
8.
8.
felegyi
Igen igaz, tényleg jó játék a maga stílusában de a kameranézet és az irányítás mint egy "köd" rászállt a játékmenetre és elrontotta azt! (na meg az a sok bug)
7.
7.
F.E.A.R. Alma
Persze, valóban nagyon jó játék, "mindössze" az olyan kritikus pontokon vérzik el azonnal, mint az irányítás és a játékmenet. Azok meg manapság kit érdekelnek...
6.
6.
naranc5
szerintem jó kis gamma, de nem éri meg az árát. Mirror's Edge a legjobb :D
4.
4.
Pezsgõ
Azért sztem ne megy darab szar a game:D
3.
3.
F.E.A.R. Alma
Kipróbálva a PS3 verziót azt kell mondjam, ez már sehogy sem akar kikerekedni. A legjobb az lenne, ha hagynák a fenébe az egészet! Olyan dolog ez, mint amikor egy darab szart próbálnak feldíszíteni: hiába raknak rá virágot, vagy takarják el teljesen, a szagát továbbra is megérezzük előbb vagy utóbb.
2.
2.
Harkat
Én most játszok boxon vele, jó tény hogy nem a legjobb irányítás és kamera, de eszméletlen jó a játék. Játszaható így is, és nagyon élvezetes.
1.
1.
watto
"melyek remélhetőleg játszhatóvá teszik az Alone in the Darkot."



eddig is csak a noobok nemtudták irányítani, szerintem teljesen jó volt az EGÉSZ játék, káoszhangulat

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...