Elkészült a Shaun White Snowboarding

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 7.
  • Bejelentés
A Ubisoft bejelentette, hogy befejezték az első Shaun White nevével fémjelzett snowboard-játék fejlesztését, a megjelenésre már csak durván másfél hetet kell várni.
A Ubisoft bejelentette, hogy befejezték az első Shaun White nevével fémjelzett snowboard-játék fejlesztését, a megjelenésre már csak durván másfél hetet kell várni.A 22 éves snowboardos szinte már mindent elért élete során, ami egy sportoló számára fontos lehet: megnyerte a téli olimpiai játékokat és az X-Games győztesének is elmondhatja magát, saját videójátéka viszont ezidáig nem volt. A Ubisoft csapott le sasként az úriemberre, közreműködésével pedig rendkívül pofás sportjátékot hoztak össze - érdemes megnézni az új előzetest (amely ugyan nem túl friss), melyből kiderül többek között, hogy miként segítette az Assassins Creed és a Far Cry 2 a játék munkálatait. A Shaun White Snowboarding PS3-ra és X360-ra, Road Trip alcímmel pedig Wii-re, PS2-re, PSP-re és DS-re fog megjelenni november 16-án. Készül PC-s változat is, azonban erre a kiadó jelentése szerint még picit várni kell.
1.
Glek
Hááát... Örülök hogy van boardos játék. De a fizika az borzalmas így a videókról nézve. Semmi realitás nincs benne. :) Engem meg nem köt le, ha csak megyek ezerrel árkon bokron át, 10 m-es kidobó nyomkodom világnak a gombokat, majd leérkezek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...