Need for Speed: Undercover - customization trailer

  • Írta: ATi0021
  • 2008. november 8.
  • Hír
Link másolása
Nem kellett sokat várnunk, és máris megérkezett a mai Need for Speed: Undercover videó is. Ezúttal egy EA Black Boxos srác mutatja be a játék tuningolási rendszerét.
Nem kellett sokat várnunk, és máris megérkezett a mai Need for Speed: Undercover videó is. Ezúttal egy EA Black Boxos srác mutatja be a játék tuningolási rendszerét.

21.
21.
30Samu
Én kerek-perec megmondom: Nem lesz egy nagy durranás ez a játék! Egy csomó jó dolgot kivettek belőle, a tuning se olyan már, mint volt! Vissza kéne hozni a jó öreg Underground stílust valami frappáns történettel!
20.
20.
tombar
23: mert szerinted nem erre akartam kilyukadni? XD

na jóvan csak kukacoskodtam XP.

sztem az mw óta megjelent nfeseket kellett volna egy nagy játékbe összegyúrni azt kész...
19.
19.
McDuff
#14: aki nem szeret mélyebben belemerülni a tuningba akkor az ne tuninguljon csak amit naon muszáj,attol még nem kel kivenni a dyno-t meg ieneket,itt baszták e az egészet!
18.
18.
IceColdKillah
Ha lesz benne drift akko megveszem, ha nem akko nem. Amúgy az NFSU2-ben mindenkit sz*** vertem egy CSAK motor tuningos géppel, Sztem az a lényeg hiába a csiri-viri kasztni ha csak fél óra alatt van a 100-on. Remélem a dyno-t visszahozzák!!!
17.
17.
BTi
jaa aszem felre ertettetek...en nem vagyok semmi ellen :P ugyan ugy megvan a PES a Midnight a LIVE es minden mas Xbox360 on...en nem szekalom...csak annyit akartam mondani h nem kell donteni...vagyis nem kell egyik ellen se lenni :P

PL : Xbox360 vs PS3 ( ott is folyton vita folyik , minek...kinek mi jon be , ennyi :P )



JO JACCAST MINDENKINEK ;)
16.
16.
Shadowman
OKsa BTi!!!Vettük amit akartál mondani!!De akkor is kaki számomra a need for speed!!Ez van és kész!!!!:D:D:DNeked teccik egészségedre!!!Jah és naná hogy jobb a PES mint a FIFA!!!XD
15.
15.
BTi
En csak azt nem ertem h miert kell a Need For Speed eket sziidni...eleve mindenki szidja az EA-t . Pedig nem igaz h annyira lesujedt....mivel van mindenki el ? a Midnight Club al :O , ne hulyeskedjetek mar...szep a tuning meg minden de gyerekek vezessek azt .Sokan elvannak h FIFA sz@..bb mint a PES ( ez se igaz ) , amiben egyet ertek az a NBA LIVE vs NBA 2k ott veri a 2k ...de mashol nem tudjak lejjeb sujjeszteni az EA t . ott a skate ...a fifa ... a nfs k ... Most azt h a Pro Street nem valt be ( nekem se tetszett ) az nem azt jelenti h mostmar minden NFS sz.....r lesz . Es ienek h nincs replay, meg mert sottbe tuningolunk , mert meg virit az aszfalt...ugyan mar...csinaljatok jobbat .
14.
14.
Shadowman
Na ennyit az UNDERCOVER-ről!!!Annyit se érdemel meg hogy letöltsem nem hogy még megvenni!!!Irdatlan kaki!!!Nekem nagyon nem teccik!!Ez van!!
13.
13.
amd33
Lóóóóóóóóóóóófasz én mindig azt mondom Midnight club losangeles powa:D

12.
12.
Binder
Hát...nem olyan rossz...persze, lehetne job is, de nem gáz...é inkább a replay-módot hiányolom agyon...már az Underground óta az sincs...:(
11.
11.
tombar
az a baj h semmit sem változtattak az u2 óta. vagyis abból sok mindent elvettek...

sokan nem szeretnek tuningolna csak ilyen alap cuccokat de sokan meg szeretnek...

semmi ötlet :(
10.
10.
tombar
hát kár h nem raktak bele sok újítást. max csak a matrica a jó. meg a graf. de az üt...
9.
9.
Metal fiú
7.
7.
shooter1234
Ahogy elnézem, megint csak 1 szélesített karosszériakit lessz csak :(
7.
7.
felegyi
Szerintem meg tök korrekt, "ízléses" lett a műtéti rész!
6.
6.
NereusLaceee
A PS nagy felületei és ikonjai után, most ugyanolyan listásított lett a tuning mint Carbonban, csak mostmár sötétben... nem tetszik hogy ilyen sötét raktárgarázsban megy a tuning... legalább valami szerelő pad vagy szétszórt alufelni lenne a környéken, vagy egy vacak olajos rongy a víztócsában ami a kerék alatt tükröződik, és egy Stek lámpa fellógatva... kár érte, de lehet majd mégis kipróbálom ha nagyon nem lesz mire fanyarodnom
5.
5.
Menyus911
érdekes, de kételkedve néztem!
4.
4.
boda1995
Ez a játék hibátlan, elmondhatatlan hogy milyen király lesz,má nagggyon várom de nagyon:d
3.
3.
rol88
4: én ugy látom van. de sztem elég szar az a modszer.

és miért kell a sötétbe tuningolni amikor kint ugyis világos van.és ott teljesen máhogy látod a szineket.
2.
2.
tjames
1.
1.
tjames
Szerintem a sapi egyenesen volt, a srác ült oldalvást! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...