Mobilhírek

  • Írta: Avium
  • 2004. július 29.
  • Hír
Link másolása

Motorola News:

2004 július 27.-én a Motorola bemutatta az RAZR V3 nevet viselő fémházas flippes telefonját. A telefon háza és billentyűzete is aluminiumból készült és összecsukva mindössze 13.9mm vékony. Képes képeket rögziteni és megjeleniteni 2.2 megapixeles felbontásban, van benne mp3 csengőhang, 3D-s gyorsitás, java támogatás, Bluetooth és nagyon kúúl kék háttérvilágitás.

Továbbá bemutatásra került még:

A780 – Négysávos telefon EDGE támogatással, Java+Linux alapokon, 1.3 MP-s beépitett kamerával.

V620 – A Motorola V600-as továbbfejlesztett verziója, fekete dizájnnal, és videó rögzitési lehetőséggel.

V555 – Négysávos kamerafon Bluetooth-al, EDGE-el és videó rögzitéssel.

V975 – G3-as kamerafon TransFlash memória kártya illesztési hellyel.

Egyéb News:

A közelmúltban a következő telefonok kerültek a piacra:

Sony Ericsson P910 – Ez a 150grammos TFT kijelzős telefon három sávon üzemel, Symbian OS 7.0-t használ, továbbá a következő funkciókkal szolgál még: QWERTY billentyűzet, mp3/mpeg4 visszajátszás, VGA kamera videóval, kézirás felismerés, polifónikus csengőhangok, USB port, Stick Duo Port memória hely (max 1 giga), WAP, HTML és még sok más hasznos dolog.

Sony Ericsson K500 – Ismét egy 3 sávos telefon, ami szinte minden lényeges funkcióval rendelkezik (mp3, WAP, Java, szines kijelző, beépitett kamera).

Siemens A65 – 3 sávos, szines kijelzős, Java-s alsó-közép kategóriás telefon.

NEC N620 – A telefon érintés érzékeny TFT-vel van ellátva, beépitett kamerával, és polifónikus csengőhangokkal. Egyéb hasznos funkciót nem is tudnék most emliteni, nemtudni hogy ezt a gyártónak, vagy az információforrás fukarságának köszönhetjük-e.

14.
14.
InGen
hát ha telefon, akkor nem nokia. Van a telefon és van a nokia, amit %"+!/+=. igen. Szóval ha most vennék telefont az SanyiEriccson lenne azt biztos.
13.
13.
Myko Alto
Ezt nem mondanám! :) Ezeket a szép telcsilket elnézve azért elgondolkodok, pláne az utolsó NEC láttán, hogy persze, milyen klassz lenne egy ilyen... de amilyen áron ezek futnak, azért nem érdemes megvenni őket! Én a mai napig azt mondom, hogy maximum, de az már tényleg a csillagos ég határa, ötven ezer friccset érdemes kiadni telefonra!
12.
12.
Avium
igyvan! nemmindegy milyen telefonod van, ha nokia?! :D:D:D:D
11.
11.
Myko Alto
Gyerekek. Mobil mizéria... tök fölösleges. Nem mindegy, hogy milyen a telód? Csörögni tudj róla, elérjenek rajta, oszt max ne legyen egy bunkófon kinézete, de minek túllihegni az egészet?
10.
10.
InGen
Hát bammeg. Egyik sem néz ki rosszul, max nagy, dehát a kijelző miatt megértem, de ne mondd már hogy egy PDA-s telefont ciki előrántani a zsebből cseszdmeg. :) Egyébként ez a mobiltéma engem spec hidegen hagy, van valami régi nemtom, 3310-esem és tökéletsen meg vagyok vele elégedve, nem tervezem a leváltását amig el nem romlik véglegesen. :)
9.
9.
badguy
de az nem pédéjás :)
8.
8.
Avium
ha mindegy hogy nez ki a telo akkor adok egy Benefone 450-et azzal jarkalj :D
7.
7.
Shifty
Hát bazz igenis számít hogy néz ki egy telcsi. Egy otromba szarral nem koválygok a városban!! LOL...a telcsi meg amugy is arra van hogy telefonáljunk vele...nekem az a motorola kell:P:D
6.
6.
InGen
Az tökmind1 :) sokat tud, nemtekmend1 hogy néz ki?
5.
5.
Shifty
Azok olyan ontrombák:(
4.
4.
badguy
én legközelebb vmi pdasat választok az bizti... igaz az még odébb van 1-2 évvel :)
3.
3.
Shifty
ohh bazz:D:D:D jól van na nem régóta van telcsim sok mindent nemtok még:P
2.
2.
Avium
1.
1.
Shifty
Az a legelső Motorola nagyon baba:DDD és a Siemens telcsi is bejön...öhhmm mi az a 3 sávos telcsi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...