Resident Evil 5 - Hamarosan itt a demó?

Link másolása
A Lionhead Studios-t követve a Capcom is nagy bejelentésre készül hamarosan, árulta el Jun Takeuchi egy, az Eurogamernek adott interjúban.
A Lionhead Studios-t követve a Capcom is nagy bejelentésre készül hamarosan, árulta el Jun Takeuchi egy, az Eurogamernek adott interjúban.


A kis beszélgetésben a Resident Evil 5 producere megsúgta, hogy hamarosan egy nagy bejelentést tesznek a fenn emlegetett játék kapcsán, ami meglehet, hogy egy demó megjelenési dátumát fogja tartalmazni. Takeuchi a letölthető tartalmat sem zárta ki a játékhoz, és azt is elárulta, hogy nem valószinű, hogy a játékot majd a konzolok winchesterére lehet telepíteni látván, hogy a Devil May Cry 4 telepítési módszere nem kapott valami pozitív visszajelzést a rajongóktól:

"Még mindig az effajta technikai dolgokon munkálkodunk az utolsó hónapokban is és biztosak lehetnek abban, hogy ha a felhasználók nincsenek megelégedve az ilyen megoldásokkal, akkor mi azt szem előtt tartjuk, miközben fejlesztünk. Megpróbálunk egy olyan módszert kidolgozni, amit a játékosok szeretni fognak és nem kritizálni..."

Tehát ha szerencsések vagyunk még év eleje előtt kipróbálhatjuk a túlélő horror legújabb részét egy demó formájában.
3.
3.
crytek
Nem kell nekem konzol mert csakott állna játékok nélkül mert nem költenék gamekre az tuti.
2.
2.
air 2
Ismertem olyan embereket, akik a Resident miatt vettek anno Gamecube-t.Ezért a gaméért sokan odalesznek.

Crytek kérj egy konzolt karira!
1.
1.
crytek
pc is felvan tüntetve.Bárcsak igazatok lenne hogy jön pc-re is majd egyszer!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...