Halasztott játékok

  • Írta: Shifty
  • 2004. július 30.
  • Hír
Link másolása

A mai napot két szomorú hírrel kell kezdenem!

 

Az első hírben a THQ üdvöskéje a S.T.A.L.K.E.R. a főszereplő. A srácok a most megjelent pénzügyi jelentésükben adták hírül, hogy a Csernobilban játszódó FPS-üket jövő év első negyedévére halasztják. Az ok nagyon egyszerű: Most augusztusban jön a Carmack nevével fényjelzett Doom 3, aztán az iskolakezdés idejére időzítik a Valve emberei a Half-Life 2-t és a két nagyágyú mellett igazán esélye se lett volna a S.T.A.L.K.E.R.-nek. De nézzük a hír jó oldalát, hisz minden rosszban van valami jó. A srácok fél évvel tovább dolgozhatnak a drágán és ugye jövő évben igazi komoly konkurens nincs és így nyereséges is lesz. Egyszóval mindenki jól jár!

 

A második hírben a már tegnap InGen által említett Midway csapata áll. A csapat most tért vissza és rögtön két olyan „gurut” tudhatnak a csapatukban, mint Tom Hall és John Romero. Nos ez a páros biztos sikert jelent, így nem csoda, hogy a két mágust az Area 51 projectben azonnal bevetették, azonban a csapat elég lassan halad a munkával így a Midway Amusement Games hivatalosan bejelentette, hogy a kizárólag konzolra készülő sci-fi FPS-ük 2005 első felére lesz kész. Kár  hogy mi PC-ek kimaradunk a mókából.

6.
6.
Myko Alto
Ez nem tudom hogy jön ide, de biztosaN!
5.
5.
Shifty
Jaja,de ez van azért nem lenne sztem neked se jó, ha minden cég befuccsolna:(
4.
4.
Myko Alto
Be kell látni, hogy ezek a mocsok anyagi érdekek mennyiben befolyásolják a kedvenc játékaink megjelenését! :(
3.
3.
Shifty
Hehe Duke...LOL...majd öregapa koromban az unokáim talán játszani fognak vele!
2.
2.
Myko Alto
Ugyan, ez teljesen megérthető, hogy ilyen kemény mezőnyben inkább elhalasztják a kicsikét. Valószinű én is ezt tenném. Mondjuk a Doom 3 még nem is, de a HL2 iszonyat nagy konkurencia lenne neki! DN4EVER? Ehhe...ehhehe...hááhááháááá! :D:D:D:D
1.
1.
badguy
nem látom megemlítve az örök későt, a Duke Nuk'em FOREVER-t! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...