Need for Speed Undercover látnivaló

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 21.
  • Videó
Link másolása
Az EA Games által fejlesztett Need for Speed: Undercover a mai naptól kapható Európában, ennek örömére tekintsétek meg a játék legfrissebb trailerét.
Az EA Games által fejlesztett Need for Speed: Undercover a mai naptól kapható Európában, ennek örömére tekintsétek meg a játék legfrissebb trailerét.


A megannyi epizódot megélt széria idén új résszel próbálja meg elnyerni a rajongók tetszését, amely az Undercover alcímet viseli. A történet szerint be kell épülnünk egy bűnbandába, s szépen lassan elnyerni az illegális versenyzők bizalmát. A legfrisebb videóban ismét egy üldözést láthatunk, miként próbálják a rend őrei megállítani hősünket.
14.
14.
$how
Foggalmam sincs hogy minek kell a Gridhez hasonlítani...2 külön világ
9.
9.
Adam9212
Ehhe, fél üzenetet nem küldte el...(legalábbis nálam nem látszik :D) szal talán azért mert a ProStreetet is mindenki leszarozta, hiába volt legális meg zárt pályás? Az embereknek soha, semmi nem jó. Ha valami nem tetszik fel lehet keresni az EA-t kéréssel/panasszal és segíteni a munkájukat, fejlesztéseket. Am sztem tetszetős game, jól néz ki, meg kellően nehéz.
8.
8.
Adam9212
#10 "Nem értem egyáltalán miért erőlteti még mindig az EA ezt a tungigolós, városi üldözéses stílust."
7.
7.
herlius
Nem értem egyáltalán miért erőlteti még mindig az EA ezt a tungigolós, városi üldözéses stílust. Egy darabig ez nagyon menő volt, de mára már egy totálisan lerágott csont lett. Az Underground előtt a NFS abszolút nem erről szólt. Nekem leginkább a Porsche2000 hangulata hiányzik. Nem értem miért nem lehet arra az alapötletre építeni néhány részt. Kínálat bőven lenne.
6.
6.
maxxtro
rendőrségi sztori szerintem unalmas, most wanted az egész....
5.
5.
herlius
Nem akarok senkit elkedvetleníteni előre, de ne várjatok nagy dolgokat ettől a résztől (SEM). Nem mondom hogy nagyon rossz, el lehet vele szórakozni egy darabig, de rengeteg hiányossága van. Sajnos semmilyen téren nem éreztem előrelépést a MW-hoz vagy a Carbon-hoz képest. Egy Grid-nek nyomába sem ér, semmilyen téren. Az egyedüli pozitívumként talán csak a soundtrack-et tudnám felhozni, de ez ugye elég szubjektív dolog.
4.
4.
Naridar
Na, nekem megvan, nem olyan rossz, mint sokan mondják, ha mást nem a Carbon szintjét mindenképp megüti. Rendőröket szépen felturbózták (260-nal mentem a sztrádán és simán bevágtak elém, körülvettek, épphogy el tudtam menekülni), ugyanezt még nem tudom, hogy elmondhatom-e a versenyekről: még nem játszottam vele sokat. Grafika mindenesetre elég jó, ha az ember leveszi az Antialiasing-ot, akkor már egyáltalán nem is szaggat.
3.
3.
Giga0509
2:hát az lesz,nagyon nagy csalódás! ez a grafika sehol sincs ami itt a videóba van...
2.
2.
Raviel.The.End
#2 de hidd el nagy csalódás! :(
1.
1.
Menyus911
1: így így, de végre kinn van, már kiváncsi vok rá... remélem nem 1 ujabb csalódás lesz a részemrol!! :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...