Far Cry 2: Fortunes Pack bejelentés

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ubisoft bejelentette, hogy készül a nagysikerű Far Cry 2 első DLC-je, vagyis letölthető tartalma, amely a Fortunes Pack nevet viseli és november végén jelenik meg.
Az Ubisoft bejelentette, hogy készül a nagysikerű Far Cry 2 első DLC-je, vagyis letölthető tartalma, amely a Fortunes Pack nevet viseli és november végén jelenik meg.

A pénztáraknál remekül teljesített a Far Cry második része, amely hamarosan DLC tartalommal bővül. A Fortunes Pack nevet viselő csomagban helyet kap 3 új fegyver, egészen pontosan egy hangtompítós shotgun, egy levágott csövő shotgun, valamint egy számszeríj. A fegyvereken kívül új járművek is helyet kapnak majd a csomagban, ezek pedig egy quad és egy unimog. Persze, hogy teljes legyen a szórakozás, ezért 4 új multiplayer pálya is jár majd, amelyek a Cheap Labor, Last Resort, Lake Smear és Fort Fury nevet viselik. A Fortunes Pack 800 pontért lesz letölthető az Xbox Marketplace-ről, valamin 10 dollár ellenében hozzájuthatnak a Playstation 3 tulajok is. A személyi számítógéppel rendelkező játékosoknak valószínűleg később lesz elérhető egy javítás formájában.

Ugrás a galériához

8.
8.
Slik
Van valami hasonló játék boxra mint a PS3-ra megjelent Uncharted: Drakes Fortune??
7.
7.
dareal
ja, a hangtompítós shotgun meg nem hülyeség, létezik.



http://www.youtube.com/watch?v=8j5P0LXemAA
6.
6.
dareal
remek az új tartalom. kávét nem adnak mellé? mert biza az FC2 vlmi rettenet unalmas, fárasztó, egysíkú.
5.
5.
peterpal7
Gyönyörű a hangtompítós shoti.
4.
4.
wildláma
3: a PÉNZTÁRAKNÁL teljesített nagysikerűen!
3.
3.
Dcrysis02
Ha a hangtompitos pisztollyal fejbe lőttem valakit,hallottam hogy a tábor másik felén kerestek az őrök.A mortar-os meg este hajszálpontosan bemérte hogy hol vagyok a házak között.Remélem a MI is dolgoznak.
2.
2.
MT Raze
'Nagysikerű'??? Na mind1... és miféle ötlet az hogy 'hangtompítós shotgun'???
1.
1.
tjames
Kell is az extra tartalom a lapos játékmenet mellé....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...