Új alcímet kapott a Halo 3: Recon

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bungie hivatalos weboldaláról tudtuk meg, hogy a Halo 3 nemrég bejelentett, önállóan is futtatható kiegészítőjének Recon alcímét lecserélték a készítők.
A Bungie hivatalos weboldaláról tudtuk meg, hogy a Halo 3 nemrég bejelentett, önállóan is futtatható kiegészítőjének Recon alcímét lecserélték a készítők.

Ugrás a galériához

Tudják a srácok, hogy az új ODST cím nem túl hangzatos, viszont legalább lényegre törő és remekül utal a játékban betöltött szerepkörünkre: igen, kedves Bungie, ennél jobban nem is lehetett volna a játékosok szájába rágni, hogy ebben a kiegészítőben bizony egy ODST (Orbital Drop Shock Trooper) bőrébe bújunk majd. A Halo 3: ODST egyébként jövő ősszel jelenik meg kizárólag Xbox 360-ra, míg az alapjátékhoz is kapunk majd vérfrissítést az év elején Mythic Map Pack címmel.

10.
10.
Glek
Szép volt Optimus! xD Viszont aláírom, hogy sokkal jobban meg lehetne dizájnolni szegény Halóékat. :) Nem tudom mit bénázik ezen a téren a Bungie. Valószínűleg ez azért nem zavar, mert a könyvből megmaradt elképzelt kép elhomályosítja... :) FoR RULZ ugye Steve? :D
9.
9.
Steve Q.
Engem elsősorban nem a grafika vagy a kidolgozás ragadott meg a Halo-ban, hanem a története. Elég volt elolvasnom a Fall of Reach-et, hogy beleszeressek a sztoriba és ezzel a játékokba is...



Amúgy a szeplőket ki lehet nőni :)
8.
8.
Dcrysis02
Félreértettetek.Nem a grafikára gondoltam :)

Én alapban a játék kidolgozására,a Chief páncélja,az ellenfelek,a grafikával nem volt semmi bajom.Egyszerűen a megvalósitás nekem nem jött be,ennyi.Igaz a Halo 1 megvan Pc-n de sosem tudta belopni magát a szivembe.De örülök hogy ennyi ember meg örömét leli benne.
7.
7.
NereusLaceee
A giccses szón nekem is megakadt a szemem :). Tény, a HALO2 PC-s verziója Giccses, mert túl nagy méretűek a pixelek és ahhoz képest élénken van árnyalva.

Amúgy jön PC-re... egyszer. Senkisem tudja mikor. Valószínű a Bándzsit nem nagyon mozgatta meg az a pár tízezres PC-s eladás amennyit a H2 produkált.

6.
6.
Optimus Prime
#4: Wikipédiára mindenki írhat, amit akar. Ha ezt nem magában a játékban látni vagy a készítők mondták, akkor nem hiszem el. Ezt leszámítva mitől giccses? A Crysis pl. jobb? "-Nomad, nyírd ki azokat a Koreaikat! -Igenis. Rambo-mód!" XD

A Halonak egyébként a játék történelem egyik legjobb zenéjét írták.
5.
5.
Dcrysis02
Master Chief Petty Officer John-117, commonly called the Master Chief, .... a typical boy with brown hair, freckles and a gap between his two front teeth.

Bocs,barna haj.Ird be a google be hogy: master Chief,red hair,freckles,és a wikipedia találat ott pont ezt dobja ki.
4.
4.
3D
Hahahaha ez marha jó kép, és télleg elképzelhtetlen. De am honnan veszed a vörös hajat meg a szeplőket?:D:D:D
3.
3.
Dcrysis02
2,3:Ehh biztos jön a Halo 3 Pc-re?Jó szórakozást hozzá,én kihagyom szerintem.Számomra a Halo maga a giccsparádé játékba öltve.Mikor elmondták Master Chief hogy néz ki...vörös haj,szeplők,...eltudjátok képzelni hogy ez a csávó azt mondja hogy:"I need a weapon.."

http://www.bookofjoe.com/images/2008/02/05/alfred_8vgjh.jpg
2.
2.
Optimus Prime
#2: én is így vagyok vele. :) Majd csak eljön a mi időnk is.
1.
1.
Batri
engem nem érdekel a kiegészitő..adják már ki PC-re az alapot XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...