Nagyfelbontású textúrák az új Need for Speedhez

  • Írta: ATi0021
  • 2008. november 26.
  • Hír
Egy Need for Speed rajongó, An7hraX készített egy textúra módosító csomagot a Need for Speed: Undercoverhez, melynek a High-Definition Texture Pack nevet adta.
Egy Need for Speed rajongó, An7hraX készített egy textúra módosító csomagot  a Need for Speed: Undercoverhez, melynek a High-Definition Texture Pack nevet adta.


A patchnek köszönhetően a játék textúrái részletesebbek és élesebbek lesznek: a csomag javítja az út, a növényzet, a forgalom, az épületek és még sok más tereptárgy kinézetét. Sajnos a 235MB-os patch használatáért a PunkBuster kidob vagy bannolhat minket, így az onlineról le kell mondania annak, aki használni szeretné a javítást.

18.
18.
Glek
Ez már megjelent??? :D:D Akkor bizony le vagyok maradva... xD
17.
17.
Menyus911
háát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a patch nem húzza ki az NFS-t a sullyesztobol, attol fuggetlenul jachato...
16.
16.
NereusLaceee
csatlakozom a TDU-miatt felszólalóhoz.

Lac... a kocsi körül forgott a világ?... mintha sülyponti középből fordult volna? Háát... akkor te valami béta warezt töltöttél le biztos. De az origin változatban ilyet még nem tapasztaltam. Minden autó tökéletesen másként reagál mint a másik.

15.
15.
Danyell86
14: Köszönöm a segítséged!Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok, de nekem ez patch sokat dobott a grafikán, mondjuk én HD-ready-s tv-én jászom:)Elöszőr mikor megláttam a grakikáját teljesen kifakadam, hogy ezért adtam ki 12 ezret...amúgy nekem nagyon bejön a játék, sokan ki van akadva, hogy mennyire rossz, de könyörgöm direkt erre készült (100% arcade) aki szimulátorra hajt, azt fektessen be egy Gran Turismo-ra...
14.
14.
lac15
hehh....

hát nem te h vagy vele

de nekem ugy tünt mintha a kocsi körül forgott volna a világ

nem pedig forditva

a motor-okról meg aztán ne is beszéljünk........

ez neked fizika???
13.
13.
Aramisz93
#15: A tduhoz képest? Abba legalább ismerik a fizika fogalmát :D
12.
12.
lac15
sztem jó játék, irányitással meg nincs gáz

TDU-hoz képest egy felüdülés

am 12 addig jó h neked a játék nemt tetszik

de nemis tom már hol

asszem az nfsuc topicban olvastam 1ik kommentedben h mégcsak kise probáltad a játékot

hát csak gratulálni tudok....külső alapján megitélni vmit.......
11.
11.
pjoco
Egy kis segítség:

Telepítés: a letöltött fájlt csomagoljuk ki és a benne található összes tartalmat másoljuk át a Need for Speed: Undercover főkönyvtárába. A "Texmod" nevű mappában találunk egy "Texmod.exe" fájlt. Indítsuk el, majd kattintsunk a program bal-felső részében található mappa ikonra. Itt keressük meg az "nfs.exe" fájlt. Ha megtaláltuk, válasszuk ki! Ezek után elérhetővé válik a program közepén lévő kicsi mappa ikon. Kattintsunk rá (ha kattintás után egy kisebb menü jön le, a Browse... pontot válasszuk), majd keressük meg a Need for Speed: Undercover főkönyvtárában található "NFSUC_HD_PATCH.tpf" nevű fájlt. Ha ezzel is megvagyunk, kattintsunk a Run gombra és élvezzük a HD nyújtotta élményt. A játék következő elindításakor már nem kell újra végigjátszanunk ezt a patchelést, ez egyszeri és örök alkalom.
10.
10.
Tokodboy
Hát szerintme ez egyáltalán nem nagyiobb feébontású, csak élesebbek és másabbakl a színek, meg rondább a kocsi...
9.
9.
NereusLaceee
Most ennek a csomagnak mi is az értelme? Nemazért, nekem a játék nem tetszik, de szerintem az eredeti textúrák jobban néznek ki mint a javítottak, amik semmiben sem különböznek csak ki vannak élesítve. Ilyet én is szoktam csinálni a fotóimmal Irfanview-ban...

Amúgy sem a grafikával, és nem ezzel a részével volt gond. Köszönjük Emese, de sokat még ez sem emel.Igen. Itt az ARCADE-osított ARCADE amin kicsit pofozni kellene.
8.
8.
Danyell86
Be kell vallanom srác férfiasan...ELVÉREZTEM...nem tudom, miként tegyem fel ezt a csomagot, mert már nekem Readme fájl-ja az túl angol, valaki, ha tud, húzzunk már ki a sz*r-ból :D
7.
7.
wargapityu
nem a grafikával van itt a baj hanem az irányítással de nem is kicsi.... az elején 2 perc után ki akartam lépni, de később egyre jobban megkedveltem a gémet... de az irányítás az sztem és haverok szerint is borzalmasra sikerált. jójó arcade okés de azért lehetne jobb
6.
6.
huszti
pff, és akkor ilyet az EA-nál nem tudnak megoldani? Tényleg egy fékés aplha verzió ez a game!
5.
5.
Menthix
Szánalmas grafika egyébként, biztos jobb lesz így :D
4.
4.
tjames
Ügyes a gyerek. S mennyivel szebb.... Jöhetne egy ilyen upgrade X360-ra is! :)
3.
3.
k_mark93
2:Jah,az árnyékok iszonyatosan randák:S
2.
2.
Aramisz93
Itt nincs shader nincs, vagy mik ezek a ronda árnyékok a falon?:O:S
1.
1.
k_mark93
Király,ki is próbálom:D,am nem a legjobb az Undercover grafikája szal kíváncsi vok milyen ezzel a patchel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...