Jön a dobozos GTA 4: The Lost and Damned?

  • Írta: Daks
  • 2008. november 28.
  • Pletyka
A GameStop értesülései szerint dobozos verzióban is elérhető lesz a Grand Theft Auto 4 Xbox exkluzív kiegészítője, The Lost and Damned.
A GameStop értesülései szerint dobozos verzióban is elérhető lesz a Grand Theft Auto 4 Xbox exkluzív kiegészítője, The Lost and Damned.

Az áruházlánc honlapján már előrendelhető kiegészítő, noha korábban úgy volt, hogy csak DLC-ként, vagyis letölthető tartalomként lehet majd hozzájutni. A 20 dolláros vételárért cserébe kapunk egy csinos DVD tokot, egy exkluzív óriásposztert, valamint egy predaid kódot tartalmazó igazolást, mellyel aztán a LIVE-ról leszívhatjuk magát a kiegészítőt is. A dolognak erősen lehúzás szaga van, de hát a DLC se lesz ingyen, na meg aztán az igazi varázst az adja meg, hogy kitehetjük a dobozt az eredeti játék mellé a vitrinbe. A dobozos csomag létezéséről még tett bejelentést a Rockstar, tehát egyelőre kezeljük pletykaként a hírt.
21.
21.
jethro
"egy predaid kódot tartalmazó igazolást, mellyel aztán a LIVE-ról leszívhatjuk magát a kiegészítőt is." >>> hát de akkor ígyis-úgyis LIVE-ról kell majd leszedni?! lemezen nem adják ki?!
19.
19.
Oroszi János
háát ki tudja szal én ehhez nem értek :P
18.
18.
Dcrysis02
17:Úgy látszik lesz.Már egy DLC biztos lesz a Pc-re is.
17.
17.
Oroszi János
remélem h lessz pc mert akk csak rábaszom a gépre azt sicc :D
16.
16.
Jonnyfiu
Ha nem pletyka lesz akkor ez olyan lesz mint a Oblivion Sivering Isles hogy egy külön dvd-n van? mert akkor elképzelhető, hogy több gépre is fel lehet majd tenni mint a Sivering-et!! :)
15.
15.
Thiboor
"A dobozos csomag létezéséről még tett bejelentést a Rockstar, tehát egyelőre kezeljük pletykaként a hírt."Azt hiszem kimaradt egy "nem". :)
14.
14.
felegyi
12# Még szép hogy multizunk!
13.
13.
huszti
Ajj, azt hittem, hogy akinek nincs live, az így is dvd-n hozzájuthat...így lenne az igazi :P
12.
12.
Dcrysis02
Én nekem már október 10 óta elő van rendelve,és remélem már a megjelenés napján szállitják majd.Kiváncsi vagyok már nagyon.Multizni kéne egyet András!Irj ha vagy! :))
11.
11.
Daks
nana, a GK SHOP-ban is elo lehet rendelni, tessek minket tamogatni :))))
10.
10.
ATi0021
Érdekes megoldás, ha már DVD tokban adják igazán rátehetnék DVDre. Így szerintem is lehúzás.A Galaxisban már veszik fel a megrendelések a PCs GTA4-re. Nekem szerdán hozza a futár. :D
9.
9.
Menyus911
7.
7.
Oroszi János
kíváncsi vok lessz e ilyen?
6.
6.
Gillette
PC kiadásról még mindig nem tudni semmit, ez a legszebb az egészben, holott jövőhét szerdán jelenik meg a GTA IV PC-re! Szép lesz, ha csak DVD tokba jelenik meg. San Andreas Ultimate kiadás nagyon tetszett!
5.
5.
Dcrysis02
Félre ne értse valaki nem a Shop-ot akartam kifigurázni hanem eleve a tokos szitut. :)
3.
3.
Dcrysis02
Én azt birtam volna hogy igy lett volna irva:...A dolognak erősen lehúzás szaga van...de ne csüggedjetek mert február 18-tól már a GK Shopban is elérhető lesz a kiegészitő tokja! =)))
2.
2.
Daks
hát a hír cim sajnos csak 1 soros, nem lehet benne mindent elarulni :)
1.
1.
pstomi
csalodtam :( hír xíme elolvasása után azt hittem, hogy így azok is játszhatnak majd a kiegészitővel akiknek nincs vagy baolták a liverol :( az lenne jo ha a kiegészitőt ráraknák egy dvd-re és az is benne lenen a tokban :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...