Hétvégi videóáradat

  • Írta: tjames
  • 2008. november 29.
  • Hír
Link másolása
Elérkezett végre a hétvége, ennek örömére tekintsük meg a legújabb videókat, amelyek között megtalálható a Prince of Persia, Spellborn és a Ninja Blade.
Elérkezett végre a hétvége, ennek örömére tekintsük meg a legújabb videókat, amelyek között megtalálható a Prince of Persia, Spellborn és a Ninja Blade.

Prince of Persia

Pár nap a megjelenésig. Újabb videó érkezett, még így az utolsó pillanatokban, a launch trailer, melyből megtudhatjuk a játék alapsztoriját. Nem állok neki spoilerezni, akit érdekel, az kattintson az alábbi videóra:

 
Spellborn

Egy PC-s MMO játékról van szó. A videó alapján a játék grafikája, látványvilága, és animációja, simán teljesíti egy MMO átal elvárhatóakat. Játékmenetről egyelőre én sajnos sokat nem tudok, de akit az ilyen stílusú játékok vonzanak, annak a most látottak alapján, mindenképp megérhet egy próbát.



Ninja Blade

A Ninja Gaiden "utódja", ha élhetek ezzel a szóval. Az alapkoncepció ugyanaz, a történet kicsit más. A videókat már látni lehetett a TGS 08'-on, de így egy csokorba szedve még nem.







10.
10.
vergil
7:az biztos hogy nagyot fog ütni de a Ninja Gaiden 2 is kurva nagy játék azis baszott jóó nagyon nagy:D
9.
9.
vergil
a Ninja Gaiden 2 kurva nagy játék nagyon faxa játék és a Ninja Blade is nagyon jóó játék lesz az biztos téleg kurva jóó nameg a POP4 is jóó lesz nekem naon bejön az is:P
8.
8.
wolf15
7.
7.
n_csacsi
de ilyen játékokat mint pl ez meg a Ninja Gaiden miért nem dobják ki úgy pc-re mint a Devil May Cry-t??? :(:(:( :'( Elszomorító helyzet :S:S
6.
6.
Seib
sztem iszonyat gyenge :D
5.
5.
Giga0509
óóóó az a Ninja Blade nagyot fog ütni az tuti!
4.
4.
yousif
nemtom hogy mi ebben a darkos, de tény hogy jól néz ki... free lesz vagy fizetős?
3.
3.
Shadowsomi
A spellborn elég darkos, és kicsit a hellgate-ra emlékeztet. de am jónak tűnik így :)
2.
2.
Oroszi János
ez jóó játék lessz!!!!!!!!
1.
1.
fojesz
Nem volt még, maximum azért lehet ismerős, mert az ilyen launch trailereket általában a korábbi a videókból ollózzák össze. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...