The Lord of the Rings: Conquest látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 29.
  • Képek
Link másolása
Új képek érkeztek a The Lord of the Rings: Conquest című játékról, amelyet a Pandemic Studios fejleszt és január 16-án kerülhet a boltok polcaira.
Új képek érkeztek a The Lord of the Rings: Conquest című játékról, amelyet a Pandemic Studios fejleszt és január 16-án kerülhet a boltok polcaira.

Ebben a játékban igazi csatatérré változik a Gyűrűk Ura világa, ahol összecsapnak a a jó és a gonosz seregei. A jétékról annyit tudni, hogy a féktelen akció lesz majd a középpontban, hogy minél ügyesebben elintézzük az ellenséges sereget, miközben próbálunk életben maradni és életben tartani társainkat. A megjelenés sincs már olyan messze, január 16-án megérkezik a személyi számítógépekre a The Lord of the Rings: Conquest.

Ugrás a galériához

9.
9.
KD
tök szép lett a graf!
8.
8.
ConDaron
NAh alakul a jatek :) én is láttam az ezelőtti még ocsmánynak mondhato képeket és videókat :S de ezek a képek kezdenek megnyugtatni :)
7.
7.
crytek
"Persze aki nem csak multi-mókákra vágyik, annak lehetősége lesz egy időrendi sorrendben felépülő kampányt végigtolni, ahol a csaták követik egymást és némi átvezetőkkel próbálják bennünk felidézni a történeti szálat, ne csak pislogjuk értetlenül, hogy két meccs között mi történt barátainkkal kérdés."



Szal nemcsak multi akkor majd meglesem.
6.
6.
suti_88
volt erről a játékról videó is, ami sztem full gagyi volt, azt hiszem még az E3-ról...sztal em volt szép a graf sem, a harcrendszer is gagyinak tűnt, de a képek alapján ugy tűnik, átdolgozták az egészet, tehát lehet megérte nekik, áttenni későbbre a megjelenést
5.
5.
crytek
Lesz ebben single rész is ?
4.
4.
felegyi
2# Az egy stratégiai játék volt, mi köze van a kettőnek egymáshoz?
3.
3.
Batri
2: má mé kellene? köze sincs a BFME-hez...

a játékot meg nagyon várom, imádom a Gyűrűk Urát ^^
2.
2.
TargetCJ
Ezt én most látom először de jól hangzik :D
1.
1.
Pcman
király az már nincs messze sztem nagyon fasza game lesz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...