Guitar Hero 5, Modern Warfare 2 és új Tony Hawk

  • Írta: Daks
  • 2008. december 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Autós játék készül James Bond főszereplésével, jön a Call of Duty: Modern Warfare 2, de jövőre lesz új Tony Hawk és Guitar Hero is - jelentette be az Activision.
Autós játék készül James Bond főszereplésével, jön a Call of Duty: Modern Warfare 2, de jövőre lesz új Tony Hawk és Guitar Hero is - jelentette be az Activision.

Az Activision egy Manhattan belvárosában rendezett konferencián több játékának a folytatásáról is lehúzta a leplet. A kiadó szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni az in-game reklámokra, a szakma képviselőinek rendezett tegnapi esten ezért be is mutatta, hogy milyen címek közül választhatnak azok, akik hirdetésüket játékokban szeretnék viszont látni. Megtudtuk, hogy a Project Gotham Racing készítői egy új, James Bond főszereplésével játszódó autós játékon dolgoznak, az Infinity Wardnál készül a Call of Duty: Modern Warfare 2, sőt jövőre jön az új Tony Hawk játék, és a Guitar Hero is. Ez utóbbi azonban nem a már leleplezett Sting-es vagy Metallica-s epizód lesz, hanem egy teljesen új, a sorozat ötödik sorszámával fémjelezve.
9.
9.
NereusLaceee
Meg az Infinity csinálta az... az első 2 részt is :D



Amúgy ez a James Bond-os autós, bennem is mosolyt fakasztott... de azért kíváncsi leszek hogy hogyan is képzelik el. Hiszen ha James Bond-os... lehetne akár hogy az összes James Bond a hozzá való autóval furikázik és mondjuk Egy havas domboldalon kell lecsúszni miközben hátulról a rosszfiúk lőnek ránk és hullanak a vékonyabb faágak meg mi is aprítunk, vagy épp elterelő rakétát lövünk ki... pont azelőtt mielőtt beleér a bilibe az ujjam és rá kell jönnöm, hogy "nem Laci, ez nem ilyen játék lesz!"
7.
7.
Vincenzo
MW2 jöhet 1000el csak in-game reklámok nélkül lehetőleg:D
6.
6.
girgosz
Még 1 GH te jó ég rossz nézni... Meg James Bond autós játék :DDD
5.
5.
n_csacsi
A James Bondos autós játék nélkül én is megleszek, viszont, az MW 2-nek,meg a GH 5-nek nagyon örülök :D:D:D De remélem nemcsak Xboxra, ps3-ra fogják őket kiadni :D
4.
4.
demon68
neee James Bond-os autós játék:( mondták régebben hogy két james bond-játékon dolgoznak, reméltem hogy a másik valami igazi james bond-film stílusú játék lesz jó sztorival, meg stílussal, daniel craig-mentesen. még valamelyik régi színész is kaphatta volna a "főszerepet" fiatalabbnak lemodellezve. erre meg autós játék, csalódtam
3.
3.
wildláma
remélem az MW2 az folytatja majd a 4 történetét, mert azért az igazat megszólva nincs befejezése, vagyis nem tudni végül is mi történik Mr. Soap-pal ugye? 007-es autós játék? ehh megleszek szerintem nélküle, Tony Hawk az mindig is jó volt unaloműzésre, meg vicces is, a guitar hero meg bármilyen mennyiségben jöhet.
2.
2.
NereusLaceee
MW2 jöhet nyugodtan. A CoD5-öt még párszor körbe rohanom addig.

A GoW3-at meg nem nagyon kell bejelentgetni... egyszer csak pofán vágnak vele, és bár örülni fogunk neki, én előre fájlalom hogy egyszer minden trilógia véget ér, szóval egyenlőre nem kell siettetni.
1.
1.
Giga0509
JEEEEEE Modern Warfare 2 :D:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...