Resident Evil 5 - támadnak a zombik

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 7.
  • Videó
Link másolása
A mai napon öt új videó érkezett a Resident Evil 5 kapcsán, amelyekben ismét láthatjuk, miként próbálja Chris túlélni a zombi seregek támadásait.
A mai napon öt új videó érkezett a Resident Evil 5 kapcsán, amelyekben ismét láthatjuk, miként próbálja Chris túlélni a zombi seregek támadásait.


Jövőre visszatér sokak kedvenc horror játéka, hogy ismét álmatlan éjszakákat okozzon a rajongóknak. Chris Redfield ismét felveszi majd a harcot az eltorzult zombik seregei ellen, ezúttal Afrikában. Az új videóknak köszönhetően betekintést nyerhetünk az egyjátékos kampány néhány részletébe, valamint szemügyre vehetjük a multiplayert is.18.
18.
westZsolt
Mimást csinálna 1 "zombi" ?:D Ezek inkább Parazitával fertőzőtt lények :S
17.
17.
psgame223
Hali! olcsops2jatekok.freeweb.hu
16.
16.
girgosz
baszott elküldeni a posztom 95 %-át mindegy, az a lényeg, hogy ezek olyasmi lények mint a Resident evil 4-ben voltak. Engem egyáltalán nem emlékeztetnek zombikra.http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Resident_Evil_4_creatures
15.
15.
girgosz
12: Zombik az 1,2,3 és CV-ben voltak
14.
14.
zuzo1
pffúú de utálom a láncfűrészeseket!a 4-be is mikor az elsővel találkoztam azt mondtam hogy "na jó ennyi volt" aztán mégis kijátszottam:D!ez is biztos isten lesz!
13.
13.
watto
ja eléggé elvesztették már a zombik az eredeti tulajdonságaikat manapság (néha sprintelnek, ugrálnak, okosak)bezzeg a resident evil 3 nemesis... abban volt a jó, lassúak voltak, hörögtek, fosatósak voltak :D(dead rising powa xD)
12.
12.
jacksperrow
űűűűűűű jó durva!!! :D
11.
11.
enalevi
9.
9.
girgosz
Kezdjük ott, hogy ezek nem is zombik...
8.
8.
Waczkor
Ez még egyenlőre egy kb béta szintű kipróbálható változat.Ha jól emlékszem pontosan ezt mutatták meg anno ez e3on.Szóval biztos fognak rajta még csiszolni,van még három hónap,meg én szerintem ahol most tartanak,az nem ez a szint.Csak kiadták hogy a nép addig is lássa mi hogy.Legalábbis remélem:)Torrentről leszedhető a demó és nem kell hozzá flashelt gép.Csak ki kell írni és kész.
7.
7.
IceColdKillah
Ez akkorát fog durranni mint a GTA4.... ha nem nagyobbat:D
6.
6.
Skull
Ahogy elnézem konzolon alig lehet irányítani. Mintha az AI se lenne a helyzet magaslatán. De a grafika nagyon odaver, szépen kidolgozott a játék, és egy haverral karöltve hatalmas szórakozást tud nyújtani (PC-n persze, egérrel és billentyűzettel.) :)
5.
5.
vergil
ez nagyon nagy lesz naon óó játék lesz a Resident Evil 4 is kurva jóó volt már
4.
4.
aBen
1: Azáám...japán Live-ról lehet húzni, de én torrentről szedtem a demót :D (megy nekem flash nélkül...nagyonjóóóóóó xD)
3.
3.
huszti
tudom, hogy úgyse fog válaszolni senki, de mostzanában miért szokás ez az elcsúsztatottan osztott képernyő?
2.
2.
Doc.
1:demo szedhető liveról?jó nektek... :|
1.
1.
tjames
Gyönyörű a grafja a demo-nak.... irányítíni szokni kell...de megjakja az esélyt :)

Aki teheti próbálja ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...