Blade Trinity előzetes

Link másolása

GK - Pénteken megjelent a hivatalos Blade: Trinity trailer, szép quicktime minőségben. Érdemes letölteni, hiszen eléggé szép akciójelenetek vannak benne!

 

A mostani harmadik részt egy bizonyos David S. Goyer nevű csóka rendezi, aki iróként és producerként jeleskedett már eddig is, olyan alkotásoknál, mint például a Dark City, a Mission to Mars, az eddigi Blade részek, vagy a most készülő félben lévő Batman: Begins! Szóval, nem egy kispályás kezében van a project, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket!

Producerek területén is remekel a film, hiszen Avi Arad is ott található a sorban - mivel Marvel Comics a Blade, ezért ne is csodálkozzunk ezen -, egész pontosan Wesley Snipes mellett, aki ezzel is bizonyítja, hogy üzletileg igencsak megéri a vámpír mészárlás filmre vitele!

 

„Egyedül nem megy…” - szól a klasszikussá vált nóta, amit Garas Dezső és Kern András a Ripacsok c. filmben énekeltek. Hogy hogyan jön ez ide? Csak úgy, hogy ezúttal Blade szakít a magányos hős fazonnal és segítőket vesz maga mellé. A már jól ismert Abraham Whistler (Kris Kristofferson) mellé bejön a képbe szépséges lánya, a harcos amazon Abigail Whistler (Jessica Biel, The rules of attraction) és a marcona morcos Hannibal King (Ryan Reynolds, The In-Laws).

 

Ők négyen veszik fel a harcot a legújabb fenyegetés ellen, amely most az egész világot fenyegeti. A Vámpírok vezetése kitalálta, hogy itt az ideje átvenni a hatalmat az emberiség, a föld felett és ezért mindent meg is tesznek. Egyetlen szeméy van csak, aki beleköphet a levesükbe, aki nem más, mint maga Blade. Ezt az apró bökkenőt azzal próbálják meg orvosolni, hogy felfedik Blade létezését az emberek előtt, így aki csak él és mozog, az őt kezdi el hajkurászni. Klassz lehet! No de sebaj, csak megbírkóznak ezzel a kihívással is, amire már nem is kell oly sokat várni, hiszen decemberben már a karácsonyfa alatt élvezhetjük az újabb vámpír mészárlást! Szaloncukor, beigli, jézuska… és BLADE: TRINTY! TUTI VÖRÖS KARÁCSONY!

 

Blade: Trinity trailer (quicktime)

 

9.
9.
Shifty
lesz benne látvány elég:D Az első két rész sem volt olyan rossz sztem ezen nincs mit elrontani...
8.
8.
Myko Alto
A trailert megtekintve valahogy van egy olyan érzésem, hogy igencsak kipofásították a filmet, nem?
7.
7.
badguy
én szeretek(nék) pozitívan meglepődni! :)
6.
6.
Myko Alto
Nalátod! Ha már tudod, hogy mire számíts, akkor nem érhet meglepi. Viszont ha azt kapod, amit vártál, akkor annyira nem leszel csalódott! :) Ehh, mondom én! Majd csak lesz belőle valami! :)
5.
5.
badguy
hát ezaz, hogy a csini tuti túléli és a másik is valószínüleg. vmi azt súgja nem sok váratlan fordulatot fog tartalmazni a film. mekkora "poén" volt már az Executive Decesionben (Tűzparancs) mikor Segal egyszerűen kiesett a gépből! :) a merész, szokatlan újításokat hiányolom a hollywoodi filmek legtöbbjéből. :( tudom, tudom a producerek a lóvéra utaznak, ezért a jól bevált formulákat eröltetik újra meg újra (több kevesebb sikerrel). :p
2.
2.
Myko Alto
Ááá, ilyen helyes kis pofis nyuszit nem nyírnak ki. A másik meg köll oda állítólag... háát... majd meglássuk! Végülis így, hogy ők is bejöttek a képbe, lehet még folytatásokat készíteni neki! :)
2.
2.
Malfoy
"Producerek területén is remekel a film, hiszen Avi Arad is ott található a sorban"
Avi!!!!nem is tudtam hogy beálltál filmkészítőnek!!:DDDD
1.
1.
badguy
ha lesz olyan jó mint az előző részek akkor már elégedettek lehetünk. csak az a két új side-kick ne lenne... vagy legalább hullanának el a film folyamán... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...