Mégis elkészülhet a Crackdown folytatása

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 8.
  • Pletyka
Link másolása
Tavaly még azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy nem fog elkészülni a játék folytatása, ám úgy tűnik, hogy végül mégis megkapjuk a második részt.
Tavaly még azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy nem fog elkészülni a játék folytatása, ám úgy tűnik, hogy végül mégis megkapjuk a második részt.


Major Nelson podcastjában az Xbox Live felelős programozója, Larry Hryb azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha elkészülne a játék folytatása, ugyanis a rajongóknak is és neki is nagyon tetszett az első rész. A Microsoft Game Studios fejese, Phil Spencer azt válaszolta, hogy számára is egyik kedvenc játéka a mai napig a Crackdown. Ebből a beszélgetésből arra következtethetünk, hogy el fog készülni a leginkább GTA-ra hajazó, ám cel-shaded grafikával készült játék folytatása, amelyben egy szuper képességekkel rendelkező rendőr szerepébe bújhatunk majd, akik felveszi a harcot a bűnözés ellen. Egyelőre azonban érdemes pletykaként kezelni a hírt, reméljük hamarosan megkapjuk a hivatalos bejelentést.
8.
8.
demon68
6: tényleg hasonlít, de a Hulk-játékoknál sokkal jobb
7.
7.
NereusLaceee
Én egy csomó képet meg videot néztem róla mielőtt kijött, és mielőtt megtudtam hogy az asztali gépemre hiába várhatom... nekünk csak a GTA marad :(
5.
5.
klemid
5:Amit most elmondtál tökre olyanok a képeségei mint a hulk-nak.
4.
4.
demon68
nekem is nagyon bejött az első rész, van feelingje mikor az 50 emletes házak tetejéről leugrasz vmi szerencsétlen járókelőre, körületted szétreped az aszfalt, aztán felkapsz egy 3 tonnás kamiont eldobod, hogy hosszában végigrepül az utcán
3.
3.
IceColdKillah
Bár ps-re is kijött volna....
2.
2.
kasy
Nekem nagyon tetszett az első rész, jól össze volt rakva.
1.
1.
Ghost
Ha szereted a szuperhősös-ugrálós-különleges képességes-rendőrös-GTAs játékokat, akkor nagyon jó tud lenni. Szerintem egy próbát megér, manapság már elég olcsón megkapni, akár használtan is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...