Csúszik az Empire: Total War megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A tervezettnél egy hónappal később kerül boltokba a Total War sorozat legújabb része, a tizennyolcadik században játszódó Empire: Total War.
A tervezettnél egy hónappal később kerül boltokba a Total War sorozat legújabb része, a tizennyolcadik században játszódó Empire: Total War.

Ugrás a galériához

A korábban bejelentett február harmadikai dátumot így kéretik elfelejteni, s inkább márciusban gondolkodni, a fejlesztők szerint ugyanis a tavasz első heteiben készülnek el a munkálatokkal. A szomorú hírért cserébe némi információt kaptunk a várva-várt folytatással kapcsolatban. Megerősítették, hogy Oroszország is játszható frakció lesz, így hatfősre bővítve a játékban összecsapó nemzeteket. Új egységet mutattak be a törököknél: a Mamlukok könnyű fegyverzettel felszerelt lovas katonák lesznek. Végül fény derült a hivatalos rendszerigényekre, így aki azt szeretné, hogy egyáltalán megmoccanjon nála a program, szerezzen be egy 2,4Ghz-es, egymagos processzort, 1GB memóriát és egy DirectX 9-kompatibilis, 256MB memóriával ellátott videókártyát. Természetesen a képeken látott részletességhez nem árt egy erősebb konfig.

4.
4.
AKI94
Hurrá ez az ok amiert 1 hónapot késnek :) :



a multiplayer campaign mode. An opportunity to participate in the 1 versus 1 multiplayer campaign mode beta will be made available to all Empire Total War buyers post release.



már nem is sajnálom hogy csúszik
3.
3.
simon 555
Miért?Ez nemigaz bakker

Már ugy vártam a Február 3.-át:(
2.
2.
SGT_PETER
Oooo csak tavasszal fog ki jönni :(
1.
1.
SWBF2
NEm igaz......sajnos akadozni fog :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...