Új képek a Grand Theft Auto IV kiegészítéséről

Link másolása
Három újabb kép érkezett a Grand Theft Auto IV The Lost and Damned alcímet viselő, jövő februárban megjelenő X360-exkluzív letölthető tartalomból.
Három újabb kép érkezett a Grand Theft Auto IV The Lost and Damned alcímet viselő, jövő februárban megjelenő X360-exkluzív letölthető tartalomból.

A kiegészítésben az alapjáték során is felbukkanó motoros, Johnny Klebitz történetét ismerhetjük meg, mely valószínűleg Niko történetével párhuzamosan fog zajlani, így az eredeti történések hátterét élhetjük át. Bár a DLC jelenleg X360-exkluzív, van esély arra, hogy a The Lost and Damned idővel PC-n is tiszteletét teszi. Ha emlékeztek, a múltkori Digital Rights Managementtel kapcsolatos IGN-interjúban az egyik fejlesztő elárulta, hogy a legális Grand Theft Auto IV példánnyal rendelkező, hűséges rajongóknak letölthető tartalommal fognak kedveskedni a jövőben - ehhez a játék regisztrálása és egy Social Club-os összeköttetés lesz szükséges.
14.
14.
colt45
Talán a helikopteren kívűl egy repülőt berakhattak volna :P DE nagyon fasza játék.
13.
13.
battlefield2
ja vonat helyett ott a metro
12.
12.
battlefield2
a GTA IV lehet uszni

es a GTA VICE CITY volt szerintem a legjobb GTA
10.
10.
QuaDRoPrO
Én személy szerint nagyon megörültem mikor megtudtam ,h kijött minden idők legjobb ún. ''szabadjátéka'' a GTA IV.Ahogy megjelent meg is vettem PS3ra.A játék alapjában nagyon jó remek sztori király feladatok a grafikáróol ne is beszéljünk.De sajna itt is ért engem 1-2 csalódás.Lásd:nem lehet úszni,nem lehet vonattal menni sem repülőgéppel nem nagy dolgok tudom de egy élethű játékba illett volna beletenni ilyen apróságokat is főleg h előtte megjelenő GTA San Andreasba elérhetőek voltak eme funkciók.Sztem ezt kicsit elkapkodták!!!Viszont minden más remek!!!Mindenkinek ajánlom aki még nem játszotta megéri megvenni!!!Az is nagyon tetsyik benne h nem a múltban játszódik lásd SA 1993 VC 1986 stb...
9.
9.
TargetCJ
Komolyan majdnem elsírtam magam amikor megláttam, hogy van esély a PC-re XD
8.
8.
klemid
7:ja.De nincs vele hála istennek gond.Igy tovább!
7.
7.
tombar
6.
6.
Doc.
sztem is kizárt h PS3ra megjelenjen
5.
5.
Dcrysis02
Bocsi Bobby,de ha jönne is Pc-re PS3-ra kizárt hogy megjelenne egy egyszerű okból.A Microsoft fizetett a DLC-ért és az alá a Games For Windows és az X360 tartozik.A PS3 az a Sony gondja. :)
4.
4.
kankadi
és remélem ps3ra is megfog jelenni ez a dlc... remélem magyarul
3.
3.
watto
2: ígyvan, magyarul letölthető tartalom
2.
2.
fojesz
Ha jól tudom DownLoadable Content.
1.
1.
Danyell86
Na mostmár elgem van valaki meg mondaná, hogy pontosan mit jelent a DLC :)?? A funkciójával abszolút tisztában vagyok, csak a jelentésével nem:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...