Megmenekült a Need for Speed

  • Írta: ATi0021
  • 2008. december 15.
  • Hír
Link másolása
Az egész játékvilágot sokkolta az Electric Playground állítása, mely szerint az EA megszünteti a Need for Speed sorozatot, ám nem teljesen igaz a hír.
Az egész játékvilágot sokkolta az Electric Playground állítása, mely szerint az EA megszünteti a Need for Speed sorozatot, ám nem teljesen igaz a hír.


Ennek járt utána a Joystiq online magazin, mely nevének elhallgatását kérő EA alkalmazottra hivatkozva állítja, hogy a pletyka hamis. Nem állítják le az NFS-t, csak az EA Black Box vancouveri stúdióját zárják be, és a készítőcsapatot a nagyobb Burnaby-i stúdióba költöztetik. Ugyanakkor a Joystiq forrása szerint a következő Need for Speed játékot a Burnout készítője a Criterion fejleszti saját motorját felhasználva. Ezalatt az EA Black Box három csapatát egy rendkívül nagy csapatba tömörítik, melynek feladata a további Need for Speed sorozatok készítése lesz.
31.
31.
NereusLaceee
Oké. Örülök hogy megmenekült. Akkor majd jövőre várom hogy hogyan is alakul a sorsa.
30.
30.
t.roli
>> A Legjobb Fejlesztő:

1. Media Molecule (LittleBigPlanet)

2. Criterion Games (Burnout Paradise)

3. Rockstar North (Grand Theft Auto IV)



Azért nem kis teljesítmény... Mondom, ha ők nem tudják kihozni a maximumot a Need 4 Speedből, akkor senki..
29.
29.
cemi
35-nem csoda hogy nem tudsz hinni, de talán a Burnout-os skacok megoldják a helízetet, érdekesnek hangzik
28.
28.
amd33
Criterion hát nem rosz nem is tudom én már nem tok hinni az nfs-ben de majd meglátjuk...
27.
27.
IceColdKillah
A Criterion a robbanások és a törések nagymestere...talán beválhat. Azt nem tudom hogy ez az egész hova fog kilyukadni, de az tudom hogy ameddig nem csinálnak egy Undergrund 3-at, addig csak süllyedni fog az NFS....sajnos:(
26.
26.
coderman
Nah ha a criterion kezébe kerül, akkor még jó is kisülhet belőle. Azok a srácok tudják hogy mi kell egy jó játékba.
25.
25.
killi
31#

hehe...szerintem is...

egyébként ez valószínűleg megint a jól bevált, "parázzatok, mert megszűnünk, de valahogy az utolsó pillanatban mégis újjá alakulunk és lehet nekünk örülni, miközben mi megint kaszálunk" marketing fogás...erről ennyit...hát én aszondom: inkább NE! Meg annyiszor leszerepelt a sorozat a M.Wanted óta pá-pá
24.
24.
Scoo
Szerintem jól tették volna ha pihentetik a sorozatot egy jó pár évig.
23.
23.
$how
24: "Mert az underground 2-utániakban már inkább az autok gyorsasága volt a cél és nem a kinézete!" Kb az idáig készült összes résznek a gyorsaság volt a célja...mert kül nem lenne az a neve hogy NfS.
22.
22.
jtrencsenyi
Gyenge a Burnout motorja?! Nem mondanám... Én meg remélem, hogy az NFS-ben is úgy fognak törni a verdák, mint a Burnout Paradise-ban!
20.
20.
tjames
Én azt mondom: Örülök hogy lesz még NFS. Punktum.
19.
19.
t.roli
Elég baj, ha a motort nézzük egy játéknál (mellesleg semmi baj vele) mert az Undercover sem azért bukott meg, mert csúnya lett volna. Szóval ettől még nem lesz jó egy játék.



Mellesleg nálam a Criterion becsületbeli ügy, a Burnout 3 kedvenc autós játékom, elnézést ha a védekezés hevében megsértek valakit.
18.
18.
simon 555
én azt mondom,hogy csináljanak uj NFS-t!

De térjenek vissza a TUNING-ra!

Mert az underground 2-utániakban már inkább az autok gyorsasága volt a cél és nem a kinézete!

A Pro street-ben már alig lehetett tuningolni,az ujban azért már volt valami de semmi az uderground 2-hoz képest!

Tehát térjenek vissza az autok kinézetére mint a gyorsaságára!
17.
17.
t.roli
Mellesleg, ez másnoknak a véleménye, de a Grid pontozása jóval elmarad a Burnouttól, hiába fényezed, bár ha neked ez a stílus tetszik, akkro enm értem miért zavar az, hogy lesz új NFS..
16.
16.
t.roli
a "szart" nem tudom hogy szűrted le, csak elmondom, hogy a Criterion Burnoutos játéka nyerte az év autós játéka díjat. ehez mérd a Criterion tudását, és így várd a következő NFS részt.



A Burnout 3 óta, az NFS ek labdába sem rűgnak a Burnout sorozattal, ez mind minőségileg, mind kritikailag igaz. Az más, hogy a Burnout eddig nem volt multiplatform, legalábbis PC-n nem volt. De hamaraosan az lesz.. És valószínüleg a Paradisét is meg az általuk készített NFS részt is megveszem! Bennük lehet bízni, ha másban nem is.



"mer mi az a Criterion h akkora isten hagyjuk már..."

CSak hogy lásd "mi az a Criterion"



http://www.gamespot.com/ps2/driving/burnout3/index.html?tag=result;title;6


http://www.gamespot.com/ps2/driving/burnoutrevenge/index.html?tag=result;title;8


http://www.gamespot.com/ps3/driving/burnout5/index.html?tag=result;title;0


http://www.gamespot.com/psp/driving/burnout/index.html?tag=result;title;3


Mondanám, hogy ízlés ficamod van, ha nem tetszik a Burnout, de nem mondom, mert meg lehet a véleményed...



És itt nézd meg az év versenyjátéka győztesét: http://www.gamekapocs.hu/hir/13797/VGA+2008:+Az+idei+gyoztesek
15.
15.
meridarider
mer mi az a Criterion h akkora isten hagyjuk már...attól h ők csinálják pont h nem NFS lesz hanem burnout amit meg utálok meg az uj nfseket is

ez a tuningolós cucc az MW ben elvesztette a varázsát és ennyi rendes autóversenyt kéne csinálniuk lásd GRID

nemtudom ezt miért nem látják be
14.
14.
felegyi
Eddigi kommentekből azt szűrtem le hogy vagy jó game lesz Criterion miatt, vagy szar! Akkor most mi van?
13.
13.
Vincenzo
Ha a Burnout Paradise-t veszem alapul, akkor örülök, hogy a criterion fejleszti a következőt, mert így talán megint egy jó részt kapunk. A grafikai motorral együtt a törésmodelljüket is beletehetnék a criterionos srácok...az a burnoutban nagyon üt.
12.
12.
thomee84
ha a criterion games fejleszti akkor isteni részt kapunk jövőre, már ha csak a burnout sorozatot nézzük:) a codemasters csinál f1-et nem? várom már kiváncsian, remélem nem valami árkád 2 körös játéktermi f1-et kapunk..bár még se kép se hír róla és jövőre jön!
11.
11.
TargetCJ
14: Szem eddig senki se mondta, a témában, hogy az EA szar hülyeség is lenne a Crysis után (vagy sokan szeretik még a Dead Space-t is nekem csak rövid ideig volt hozá szerencsém csak, hogy ideieket említsek) itt csak az NFS sorozatot fújolták. Jah és ez a sok felkiáltójel elég lowos én kapásból rávágom az ilyenre, hogy kb 10-12 éves gyerek vagy ami nem baj ilyen korban megengedhető az ilyen.
10.
10.
gorgo2
Végre valaki megmutatja az EA-nak hogyan kell jó autóversenyt csinálni.És a Criterion motor meg ütni fog az biztos!!!!Egy jó Forma 1 is jöhetne mert igaz valaki igérte,de szerintem abból nemlesz semmi sajnos..
9.
9.
Daks
igy csinaltak eddig is, 2 csapat fejleszti oket 2-2 évig, hogy évente legyen uj resz.
8.
8.
Shadowman
Pf!!Na megint csinálják majd a szarabbnál szarabb részeket!!Gratula!!Egyébként csak azzal van a baj hogy évente adják ki!!Mondjuk szánnának rá 2-3 évet akkor olyat összedobnának hogy bizta beszarnánk tőle!!De így???Már most leírom a következőt is!!Akinek ez nem teccik az ugasson le ezért!!Nem vonz mivel csak a saját véleményemet írtam le erről!!
7.
7.
t.roli
Criterion, emberek, NFS fénykor következik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...