Elindult a Runes of Magic nyílt bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyenesen Berlinből kaptuk a hírt, hogy az ingyenes MMORPG-k megreformálójának tartott Runes of Magic tesztelése a végső fázisba lépett.
Egyenesen Berlinből kaptuk a hírt, hogy az ingyenes MMORPG-k megreformálójának tartott Runes of Magic tesztelése a végső fázisba lépett.

Ugrás a galériához

A teljesen ingyenes MMORPG bétája most már bárki számára elérhető, így ha szeretnél a már 190 ezer fősre duzzadt játékostáborhoz tartozni, nincs más dolgod, mint elbattyogni a hivatalos oldalra és letölteni a klienst. Ezután egy regisztráció,  majd az általad preferált szervertípus kiválasztása következik és el is kezdheted hősöd fejlesztését. Mostanra állítólag minden játékbeli tartalom elérhetővé vált, s fontos megjegyezni, hogy mindenki tiszta lappal indul majd: a zárt bétateszt során létrehozott karaktereket törölték. Érdekesség még, hogy csütörtöktől Taborea világában is beköszönt a karácsonyi szezon - erről már az öt új kép egyike is árulkodik.

A Runes of Magic hivatalos honlapja

13.
13.
Raziel 88
Pont ez lett volna a kérdésem hogy merre találok magyarokat.
12.
12.
Vistaboy
Mielőtt bárki szidna valamit a játékon, le kell szögezni, hogy - attól függetlenül, hogy rengeteget javítottak rajta a legújabb patch-el - még mindig BÉTA programról beszélünk. A játék és motor-béli hibák javítva lesznek a hivatalos megjelenésig.



Aki szerette a WoW-ot, az tegyen vele egy próbát, nem fog benne csalódni. Ez teljesen ingyenes, nem veszítetek vele semmit.



Ui.: A Magyar oldalunkon bővebb infót is találhattok. Mindkét nagyobb PvE és a PvP szerveren is van Magyar guild, így mindenhol találhattok partnereket. Jómagam a Sionchain nevű PvE szerveren lévő HUNters guildet vezetem, szívesen várok mindenkit, aki játszani akar. :D
11.
11.
Mbence
Áááh most veszem észre hogy anyám éjszaka lecsukta a laptopot és leállt a letöltés...

Most megint várhatok 6 órát.
8.
8.
marcio
Na szóval válaszolgatok az írásokra (CB-n játszottam vele, sőt nekiugrok újra, ha lesz rá időm)



2. Sokban eltér de egyben sokban hasonlít is.

3. Inegyenes most is, és ingyenes is marad, hogy miből szerzik a pénzt az már az ő bajuk, de nem elsz ilyen befizetek ennyit meg ennyit és kapok ezt meg azt rendszer.

5. Nincsenek tündék csak emberek:) A világ meg igen színes, minek kell mindig komorban gondolkodni?:D

7. Szerintem ennek is van hangulata, főleg, ha van egy jó társaságod a játékohoz:) de egyedül tényleg unalmas a grindelés, mert abból van dögivel...

9. menni fog, de játékosokkal teli részeken kegyetlen beszaggatt a játék:S



Pár dolog amit még megjegyzek:

1.A grafikai motor marha gyenge(valahol a wow szintjén), rengeteg embernél simán beszaggatt, hiába van megfelelő konfigja alá.

2. a hangok amivel nem vagyok kibékülve...

3. két kasztod lehet, így az elérhető szint 2*50

4. saját házad lehet

5. ami tetszik még az a térkép, bármit meglehet találni rajta a keresőjével:)

6. mesterségek, na ebből van egy bár, és ahogy néztem jórésze függ a másiktól így mindegyiket meg kell tanulni, h érvényesülj a másikkal:S ez egyrészben jó másikban meg fusztráló



Na ennyi, de lehet tudnék még írni róla, addig is ajánlom figyelmetekbe:

http://runesofmagic.hu/news.php
6.
6.
Optimus Prime
Hát, nem különb, mint bármelyik F2P MMO-RPG, amiből szinte minden héten megjelenik egy. A grafika szokásos szintet adja, sacc 2 GHz CPU, 512 RAM és Geforce FX-szel simán elmegy.

De nem ettől lesz egy MMO gyatra, hanem az egyhangú játékmenettől. :(



Azért a hó... madár(?) a csaj válán jó pofa. :)
5.
5.
Mbence
5:Persze ,ha annyi pénzem lenne én is inkább WoW-oznék,deh így megnézem magamnak ezt :)
4.
4.
fojesz
2: Mit számít, ha nem kell érte fizetned? :) Egyébként a játékot nem szabad a WoW-hoz hasonlítani, inkább a hasonszőrű ingyenes MMO-khoz kell, azok között pedig állítólag kiemelkedő.



3: Tudtommal végig ingyenes marad, sőt három havonta ingyenes kiegészítő érkezik majd. Azt nem tudom, hogy miből szereznek pénzt, lehet reklámokból, de az is előfordulhat, hogy a jobb cuccokért, extrákért fizetni kell majd.
3.
3.
Mbence
2 kérdésem lenne:

1. Ez a játék örökké ingyenes marad,vagy csak egy bizonyos ideig(pl a bétateszt végéig)?

2.Ha ingyenes marad akkor valsz. tele lesz reklámmal,vagy ha nem akkor miből szerzik majd a pénzt?
2.
2.
IceColdKillah
ÉN máig nem tudom hogy a fizetésen, és a neven kívül miben tér el ez a játék a WoW-tól....
1.
1.
LiMiT
Tegnap este óta tölthető az OB kliens. AZÓTA töltöm -.- Reggel apám megszakította...EGY...NYAVAJÁS...ÓRA volt hátra. 1-2 órája meg azért szakadt meg a letöltés, mert elment a net. Remélem megéri ezzel vesződni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...