Uncharted 2: Among Thieves látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 16.
  • Képek
Link másolása
A tegnapi videó után most új képeket tekinthetünk meg az Uncharted 2: Among Thieves kapcsán, amely a 2007-ben megjelent első rész méltó folytatásának tűnik.
A tegnapi videó után most új képeket tekinthetünk meg az Uncharted 2: Among Thieves kapcsán, amely a 2007-ben megjelent első rész méltó folytatásának tűnik.

Az új epizódban is ismét az akció és az izgalom kerül majd előtérbe és nem lesz majd könnyű dolgunk a feladatok megoldásával sem. A fejlesztők szeretnék megőrizni az első rész remek hangulatát, ám egy teljesen új környezetben és új történettel. A megjelenési dátum egyelőre ismeretlen, ám annyi biztos, hogy kizárólag a Sony masinájára fog megjelenni az Uncharted 2: Among Thieves.

Ugrás a galériához

10.
10.
gerappa
Felőlem úgy írsz ahogy akarsz. Ps-en igenis középszerű grafikát hoztak ki a játékból. Seholsincs a Cysishez. Azért gíkoztam le, mert hülyeséget írt.
8.
8.
gerappa
A megjelenési dátum egyelőre ismeretlen, ám annyi biztos, hogy kizárólag a Sony masinájára fog megjelenni az Uncharted 2: Among Thieves.

7.
7.
gerappa
A Crysisről annyit hogy ugyebár azt mondták, a Far Cry 2 majd megmutatja mire képesek a konzolok. Ahhoz képest a FC2 egy elég középszerű graffal megáldott játék lett.

#2: Mert az elsőben nem kellett lövöldözni te marha? Honnan tudod hogy ebbe nem lesz kincskeresés. Gyík...
6.
6.
balazs912
hehe. a hatodik képen ki van aggatva egy tábla: hotel el dorado. és még egy rajz is van a szoborról:D
5.
5.
Shadowman
Én boxos vagyok,de ez tényleg szép játék lesz!!Van grafja az bizta!!Én csak azt nem értem hogy ha ez így néz ki,akkor egy crysis miért ne futna rajta????Sztem futna az is!!!Mert azért ez elég komolyan néz ki!!:DHa a crysis lenne konzolra akkor kircsi lenne mert legalább kiderül milyen erősek a konzolok valójában!!Mondjuk akkor is kaki a crysis de jöhetne konzolokra,mivel kajakra ki tudná az hozni azt amit ezek a konzolok tudnak!!Xbox 360 és ps3 egyaránt!!Megnézném még mit tudnak ezek!!Mert még a csúcs hátra van sztem mind a 2 konzolból!!De lehet rosszul tudom!!
4.
4.
Pezsgõ
Hol fog ez z a része játszódni?
3.
3.
IceColdKillah
Jól látom hogy Cell-Shaded????
2.
2.
xbindics12
Látom ez már a lövöldözésről szól! sztem a kinvadászat az jobb:D:D
1.
1.
bogag
Imádtam az első részét!! Remélem a másodikban sem fogok csalódni. Mind grafikailag, mind játékmenetileg ott volt az élen. Hajrá Naughty Dog!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...