Hamarosan bejelentik az új Metal Gear Solidot

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima a minap elárulta, hogy hamarosan, pontosabban néhány héten belül lerántják a leplet a legújabb Metal Gear Solid epizódról.
Hideo Kojima a minap elárulta, hogy hamarosan, pontosabban néhány héten belül lerántják a leplet a legújabb Metal Gear Solid epizódról.


A nagysikerű sorozat rendezője hamarosan bejelenti, hogy mi is lesz a következő Metal Gear Solid játék, ami kikerül a kezei közül. Sejtésünk sincs, hogy mi lehet a következő mű, talán a negyedik epizód Xbox 360-as portja, vagy pedig egy teljesen új cím? Reméljük hamarosan kiderül, hogy mi is az igazság. Bízunk benne, hogy nem kell csalódnunk Hideo Kojima mesterben.
22.
22.
SWBF2
DarkSoul, grat....nem vagy te regelve a Gamer365-ön gyuri12 néven?
21.
21.
felegyi
26# De azt is nézd hogy PS3-ra sokkal nehezebb programozni, ezáltal nehezebb lenne a fájlokat oly módon tömöríteni hogy abban hiba ne legyen... Általában többet foglal egy PS3-as játék mint egy 360-as!
20.
20.
IceColdKillah
27:XDXDXDXD Ez jó meglátás!
19.
19.
Gael
emberek,aki bizik a boxos verzioban,az vegye mar alapul Kojima es vallalata maximalista hozzaallasat.Rendszeresen kritizalta az eroforrasait a PS3-nak,foleg a BD lemez nem elegendo meretet.Amint az MS konzolja rendelkezni fog egy BD lemeznel is nagyobb kapacitasu adathordozoval,a PS3-nal erosebb hardverrel,erdemes lesz ezen gondolkozni,de akkor is ketseges a Japan boxos eladasokat tekintve.Ertem en,hogy bizakodik minden MS katona,de szerintem egyenlore felesleges.
18.
18.
Dcrysis02
Metal Gear Solid Energy Drink:tama saka naraha!!!!

=))))!
17.
17.
Gael
20:az egy energiaital lesz a japoknak.A Fumitsu szerint:)
16.
16.
Ghost
Hmm...lehet, hogy a teaser mégis az Iphone verzióról szólt, habár készül az új, teljes értékű epizód is. Ha én tévedtem, akkor elnézést kérek, remélem hamarosan tisztázódnak a dolgok, és meglátjuk, hogy tévedtem-e.
15.
15.
Ghost
Nézd Dude, nem szokásunk hülyeséget írni, most sem azt írtunk. LEsz Iphone verzió, amiről mi még nem írtunk semmit, és lesz egy új rész, amelynem nem is oly rég lőtték fel a teaser oldalát. Ha ezt elolvastad: http://www.gamekapocs.hu/hir/13690/Metal+Gear+Solid+5+Xbox+360-ra?+-+elindult+a+teaser!, akkor láthatod te is, hogy hamarosan bejelentik az új részt, ami NEM az Iphone verzió lesz. Gondold át megint, és boldog karácsonyt neked is :)
14.
14.
SWBF2
Vagy DSi....de itt abba is hagyom a teóriák gyártását XD
13.
13.
SWBF2
Vagy PC-re vagy Iphone-ra vagy ezek közül akár többre is egyszerre :D
12.
12.
SWBF2
Sztem Wii-re fog jönni a játék :D
11.
11.
felegyi
Nem tudom ti hogy vagytok vele de egy Iphonos MGS játéknak nem csapnak ekkora port...
10.
10.
The Dude
Figyelj Szellem,ha jobban utánanéznél-ez a hír,amit ti "Hamarosan bejelentik az új Metal Gear Solidot"néven reklámoztok,az az iPhone-ra érvényes,NEM a nagykonzolos portra-ajánlom figyelmedbe(és a többi GK-s dolgozó figyelmébe)a külföldi oldalakat és akkor meglátod miről is beszélek.Biztos lehetsz benne,hogy nem 7-8 hónappal a legutóbbi teljes rész után fogják bejelenteni a következő részt,amikor az MGS4-et is majd'4 évig csinálták.

A lényeg: én nem találgatok,hanem tényekről beszélek,a többieket pedig felesleges hülyíteni,vagy a két fő konzolos tábort egymásnak uszítani,nem de? Csak gondoljátok ezt egy kicsit át!

Szép napot és Boldog Karácsonyt egyébként ;)
9.
9.
wolf15
#6 : Akkor hatalmas sry.Mondtam,h nem vagyok mindennel tisztában :)
7.
7.
vante
Fölösleges izgulni... Iphone-ra jön... ez már biztos :(
7.
7.
Ghost
The DUde, tessék olvasni kicsit neked is, ugyanis készül egy Iphone verzió, ám azon kívül készül az új, teljes értékű epizód is.
6.
6.
The Dude
Nos,ami az új Metal Gear Solid-ot illeti:"Ugyan a külföldi és a hazai szaksajtó zöme bedőlt a NeoGaf ismételt tréfájának, a következő Metal Gear továbbra sem üdítőital, hanem teljes értékű játék lesz - méghozá iPhonera. Az Apple rettenetesen sikeres high-tech kütyüje a tegnapi meglepetésszerű Katamari Damacy dózis után Metal Gear Solid Touchot kap. A két PSP-s mellékvágánytól eltérően az új handheld epizód az MGS4 világába ágyazódik, alapjáraton 8 szintet tartalmaz, az érintőképernyős irányítás maximális kihasználásával. 2009 tavaszán jön, világszintű megjelenéssel operálva."

MEGLEPETÉS!!!! Szó sincs semmiféle Xbox 360-as portról,vagy egy 5. részről. Tessék OLVASNI egy kicsit és NEM CSAK A GAMEKAPOCS oldalra koncentrálni!!!!!

Megértésüket köszönjük!
5.
5.
Dcrysis02
5:De tévedsz valamennyire Wolf ;) Kojima már az MGS2-re azt mondta hogy az lesz az utolsó fejlesztés amit felügyel,aztán az MGS3-ra is azt mondta,majd a négyre is.Mindig mondja hogy ki akar szállni,de annyi ötlete van amit megakar valósitani hogy a végén mindig a produceri székben köt ki.
4.
4.
wolf15
#4 MGS terén nem vagyok nagyon képben,szval előre is bocsi ha rosszul tudom....

mégpedig úgy,h a 4ik résszel lezárult Solid Snake története.Nem pedig az,h Kojima szállt ki.
3.
3.
Vincenzo
De nem arról volt szó, hogy a 4 után Kojima kiszáll a sorozatból? Mindegy végülis szerintem jó, hogy a következőt is ő csinálja mert nagyon tetszik a stílusa:P Remélem egy új rész bejelentése lesz.
2.
2.
Dcrysis02
Arra leszek kiváncsi hogy Hideo ötletét választották,vagy pedig a fejlesztőcsapat fog most a történetről gondoskodni.De multkor nagyon úgy nézett ki hogy egy újabb Hideo játékot kapunk.
1.
1.
cemi
nagyon rég játszottam vele, amikor még ps1-em volt, viszont azért örülnék hogy ha 360ra is megjelenne, lenne pár álmatlan éjszakám

a 4et kiprobáltam még a saturnban, ugy 20 percnyi játék meggyözött hogy mestermü, szal ha lenne boxra kötelezö darab lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...