Tíz napig ingyen játszható a Crysis Wars

  • Írta: Daks
  • 2008. december 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts és a Crytek az ünnepek alkalmából 10 napra ingyenessé teszi a Crysis Wars-t. Az igen nagylelkű ajánlat december 19-től 29-ig tart.
Az Electronic Arts és a Crytek az ünnepek alkalmából 10 napra ingyenessé teszi a Crysis Wars-t. Az igen nagylelkű ajánlat december 19-től 29-ig tart.

A Crysis Wars a magas gépigénye miatt sokszor elátkozott Crysis önálló többjátékos módja, melyet most péntektől bárki 10 teljes napon át nyomhat. Az ingyenes verzióba ráadásul már benne vannak az új, Savanna és Frost nevekre kereszelt pályák is, úgyhogy azoknak is érdemes benevezni, akik korábban már tolták a játékot, de megunták. A jelentkezéshez nem kell más, mint néhány adat megadása, ezt követően a rendszer csinál nekünk egy saját CD kulcsot, és már tölthető is a játék. Jó szórakozást!

Szeretnél ingyen Crysis Wars-t tolni?
Irány a MyCrysis.com!
23.
23.
killi
Annyira szar,fos játék ez a Krájzisz...hulladék...
22.
22.
SWBF2
22:

A jelentkezéshez nem kell más, mint néhány adat megadása, ezt követően a rendszer csinál nekünk egy saját CD kulcsot, és már tölthető is a játék
21.
21.
MayerKingZ
HOGYAN LEHET KULCSOT CSINÁLNI VAGY SZEREZNI????

VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!
20.
20.
pjoco
Na csak megcsináltam kössz a sok helpet!
19.
19.
pjoco
Na lejött de CD kulcs merre van? Regeltem a Mycrysis.comra! Emailbeb nem láttam cd kulcsot!
18.
18.
Optimus Prime
#18: Akkor még nem szedted le. A dlmpartial fájl kiterjesztése a letöltés alatt lévő fájlnak.
17.
17.
pjoco
Na leszedtem fileplanetről! Kaptam valami dlmpartial fájlt ezzel mit kezdjek?
16.
16.
Optimus Prime
Half-Life vs Crysis? Uh, ilyet fel se kéne vetni. Bár HL szinten kezdő vagyok (HL1, OP), de a Crysis hollywoodba illő forgatókönyvét ismerve nem sok esélye van. Az egész a Nanosuitra koncentrál meg az állat grafra. A Half-Life meg egy rejtély. Mindig egy kicsit többet tudunk meg, amitől csak még rejtélyesebb lesz. Mégis melyik a jobb?



Vissza a hírre. Feltettem a Wars, elindítottam LANként egy játékot, lássam a grafikát. 1440x900 felbontással és zéró grafikán, csúnyák is a távoli hegyek. Totálra, mint a 10 éves Trespasserben Software renderen. De ami inkább zavar, hogy szakaszonként, úgy 10 mp szaggat, mint amikor egy szerver laggol.
15.
15.
reaperboy
Ja és hozzátéve mint fan én elégsokmindent tudok amit te nem :P
14.
14.
reaperboy
Oan mint a Lost és mégis sokkal többen szeretik és nemhiába volt az év játéka.Én végigvittem a Crysist nemhatott meg annyira voltak benen jó részek meg pár jó ötlet,de még ígyse éreztem magam valahogy oan szabadnak mint a HL2-ben.Meg nemtudtam magam annyira beleélni és gondoljatok mien lenen ha mindenre megkapnánk a választ,az a játék végét jelentené...Szerintem a HL egy oan forrás amiböl még sokmindent kilehet hozni és ki is fognak...

na csak ennyit akartam

üdv
12.
12.
Dcrysis02
A Half-Life 2 sztorija....nos van egy G-manünk akiről semmit sem tudunk,van egy néma főhősünk akiről semmit sem tudunk,van egy ellenfél akiről szinte semmit sem tudunk,és van a Xen népe akiről szinte semmit sem tudunk.A Half-Life sztorija csak annyiban produkál átlagon felül hogy minden percben egy újabb kérdés merül fel.De sehol egy válasz.Nem mondom hogy a Crysis tökéletes,de a sztorinak a 25%-át tudjuk eddig,ami szerintem még épkézláb történet a mostani felhozatalban.A Half-Life már hanyadik résznél tart aztán semmit sem tudunk.
11.
11.
pjoco
Na minjá lent van! De ez a fileplanet rakás szar! Alig jön lefele!
10.
10.
Doc.
10:nekem meg krvára nem jött be a half life 2,nem a graff a lényeg meg a crysisnek a storyja egy nagy hülyeség semmi XDde én jobbnak tartom akkor is
9.
9.
MetalLord
9: Barátom akkor te még nem jáccottál a Half Life2-ővel... Grafban természetesen nem nagyon kelhet versenyre a Crysis-al, de storyban mérföldekkel jobb mint ez..... ha úgy vesszük ennek a HL2-hoz képest nincs is storyja...
8.
8.
TargetCJ
Crysis a legjobb storyval és grafikával megáldott akció FPS játék. Rövidek mindkét rész 2 nap volt de nehéz volt befejezni a második napara mindig az utolsó 1 óra jutott XD imádtam várom a kövit de a szüntebe egyéb teendők mellett GTA 4-ezni fogok.
7.
7.
Optimus Prime
Hát nekem a múltkor is rém unalmas volt. :( A grafika csak közepessel fut aránylag simán, de a pályák legtöbbje és a játék-módok elég unalmasak. Egy-két szép pálya volt, de összességében nálam még a Chrome is is üti, nemhogy a TF2.
6.
6.
thurands
Team Fortress 2 meg még a codoknál is jobb :P.
5.
5.
coderman
3. Na ez az hogy csak órákig :) Cod2-vel viszont eddig több ezer órát toltam :Ö
4.
4.
Bordy
igen, a régi reg jó lesz. aki anno regizet az most vissza kapja az akkori kulcsát amit az account fiókjában meg talál. de gondolom küldenek majd levelet úgy is.
3.
3.
Doc.
legjobb multis játék :D orákig ellehet szorakozni
2.
2.
pjoco
Már múltkor is kiprobáltam volna de gép nem volt hozzá!

Na majd most már csak eldöcög új gépen! :-D
1.
1.
Optimus Prime
Ehhez jó a múltkori triálos regisztráció?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...