Újabb The Wheelman kedvcsináló

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 18.
  • Videó
Link másolása
Újabb látnivalók láttak napvilágot a Vin Diesel főszereplésével készülő játék kapcsán, amelyben akcióban és izgalmas üldözésekben nem lesz hiány.
Újabb látnivalók láttak napvilágot a Vin Diesel főszereplésével készülő játék kapcsán, amelyben akcióban és izgalmas üldözésekben nem lesz hiány.


Eddig jóformán csak lövöldözést és üldözéseket láthattunk a The Wheelman című játékból, ám ma napvilágot látott egy új előzetes, amelyből megtudhatunk néhány dolgot a történettel kapcsolatban. A Vin Diesel főszereplésével készülő játék február 20-án kerül a boltok polcaira PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokon.
11.
11.
SWBF2
A Midway?????Az nem haláltusát vív?
10.
10.
amd33
Mese habbal de nem lesz rosz akció game majd meglássuk.
9.
9.
hagyma
sztem ezt a jatekot csak a monotonitással meg az iranyitassal lehet elrontani. strangleholdban is nagyon unalmas volt egy ido utan h lenyomsz egy rahedli embert és ennyi. de a grafika elegge hasonlo ahhoz. nagyon varom mar....
8.
8.
felegyi
8# És? Az miért baj? A Stranglehold nagyon ütős játék volt...
7.
7.
Danyell86
Hozzáfűzném, hogy sajnos a kiadó stimmel a Stranglehlod-al... :S
6.
6.
Danyell86
Hát ez vagy nagyon jó lesz vagy eszméletlen sz*r csicsás-uncsi-egyhangú játék lesz. Stranglehold reménnyekkel indul, csak nehogy úgy végezze...Drukkoljunk Gázolaj Úrnak :D:D
5.
5.
westZsolt
háát,ojan knight rider-és driver szerű :) annyira nem teccik, 1demot-azé tolnék vétel előtt, de csakis ha lement az ára !
4.
4.
Pezsgõ
Én azthittem vmi szar amit egy félmről csináltak de ez a video non teccik:)))
3.
3.
Skitz
nekem egy kicsit olyan Driver és Cobra 11 egyvelegnek tűnik.
2.
2.
kasy
Ha olyan Getaway-es feelingje lesz egy kicsit több akcióval akkor elnézek neki sok hibát. Amiből amúgy van neki rengeteg.
1.
1.
vicious
Hirtelen nézve azt hittem hogy Gamekapocs van kiírva a kamion tartályára a video 3/4-énél...:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...