Készül az első Red Alert 3 küldetéslemez

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 18.
  • Pletyka
Link másolása
Bár hivatalosan még nincs megerősítve, nagy valószínűséggel már készül a Command & Conquer: Red Alert 3 első küldetéslemeze, mely az Uprising alcímet viseli.
Bár hivatalosan még nincs megerősítve, nagy valószínűséggel már készül a Command & Conquer: Red Alert 3 első küldetéslemeze, mely az Uprising alcímet viseli.



A PC-re és X360-ra októberben megjelent stratégia nagy sikert aratott a játékosok körében - a Red Alert 3 még most is az eladási toplisták élén tanyázik. Bár az Electronic Arts nem kívánta kommentálni a híreket - miszerint a cég Los Angeles-i csapata már fejleszti a kiegészítőt -, ám azt azért elárulták, hogy jövőre új információk várnak bennünket a sorozattal kapcsolatban. A PS3-tulajoknak már nem szolgálhatunk ilyen jó hírekkel: sanszos, hogy karácsony előtt semmi újat nem tudunk meg a kedvencükre készített változatból.
4.
4.
SWBF2
1: Az EA már egy ideje zülleszti a legnagyobb címeit...
2.
2.
skynet18
Sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz :(

Bár a grafikai megvalósítás szerintem jól sikerült, maga a játék cseppet sem köt le...Pedig az év játékát vártam :(
1.
1.
lusti1
Aszem elmondhatom magamról, hogy elég régi motoros vagyok a stratégiák között, már anno az első C & C -vel is játszottam és soha nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, mivel nagyon nagy Red Alert fan vagyok, de remélem, hogy ez a hír egy kacsa, ugyanis a kiegészítő valószínűleg hasonlóan rossz lesz, mint az alap.

Ez az úgynevezett stratégiai játék a legnehezebb szinten is olyan könnyű, hogy nyugodtan kimehetek teát készíteni közben. Tudom, mert kipróbáltam.....

Jó ötletek eszméletlen rosszul elkészített játéka lett a Red Alert 3. Köszönöm többek nevében EA ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...