Tiesto mégis kimarad a DJ Hero őrületből?

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 18.
  • Érdekesség
Biztosan készül DJ Hero, ezt már hivatalosan is bejelentette az Activision, azonban a játékot és a népszerű DJ-t, Tiestót összefüggésbe hozó hírek hamisak.
Biztosan készül DJ Hero, ezt már hivatalosan is bejelentette az Activision, azonban a játékot és a népszerű DJ-t, Tiestót összefüggésbe hozó hírek hamisak.A november végi hírek szerint Tiesto aktívan közreműködik a DJ Hero munkálatainál, ráadásként pedig saját játékot is kap majd. Legalábbis a hivatalosnak látszó hírlevelek ezt állították. Egy újabb - állítólag most már tényleg hivatalos - levél szerint viszont mindez kamu, a zenész eddig egyetlen nyilatkozatot sem tett a játékkal kapcsolatban. Hogy akkor mi a helyzet? Ez egyelőre rejtély marad, a jelenlegi állás szerint az is elképzelhető, hogy Tiesto kimarad a buliból.
14.
Snatch0101
hát ha lesz ilyen game ő biztos benne leszam ha fikázzátok ha nem , vagy csak hogy a PR miatt ilyen menő..valamit tud az az ember nem a feje miatt szeretik:D
13.
SWBF2
DJ Hero??????Te jó isten....pörgetjük majd a kontrollert....
12.
Hablaty
9 a szából vetted ki a szót...
11.
kasy
A lényeg, hogy sokan imádják, híres és nagyon keresett DJ. Ettől függetlenül szerintem már az előző hír kamu szagú volt, most már biztos.

Egyébként én is egyet értek Gael-lal.
9.
Gael
regen meg jokat csinalt,de mara mar vagy megorul,es osszekavar mindent,vagy unalmas.Abba kellene kicsit hagynia,es elmennie Indiaba ujra felfedezni onmagat:)
8.
laca009
7.
MaRC1
sosem kedveltem a zenéjét, 1-2 szám max...
5.
Danyell86
Hagyjuk már ezt a Tisesto-t az én életem szigorúan az elektronikus zenéhez kötődik és Tieso-nak a jó PR kívűl semmi más nincsen a háta mögött...Inkább egy jó James Zabiela-t, nah ő már azért tényleg tehetség:)
5.
Danyell86
Tiesto, kettőből kétszer elírtam, bocsesz:D
4.
Gartman
előbb vagy utóbb beszervezik..hiszen az egyik legszínvonalasabb zenét játszó DJ
2.
felegyi
Ez nem pénz kérdése hanem a hírnév, és a tiszteleté!
1.
Dcrysis02
Arról a Dj-ről beszélsz aki az Alone In The Dark:Inferno soundtrackjét felügyeli részben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...