Mozgásban a Guitar Hero: Metallica

  • Írta: drip
  • 2008. december 28.
  • Hír
Link másolása
Egy-két infót eddig is tudtunk, sőt képeket is láttunk a Guitar Hero: Metallicáról, viszont videóval a múlt hét elejéig nem kényeztettek el bennünket az illetékesek.
Egy-két infót eddig is tudtunk, sőt képeket is láttunk a Guitar Hero: Metallicáról, viszont videóval a múlt hét elejéig nem kényeztettek el bennünket az illetékesek.



A videó hangulatos lett, s szépen tükröződik, hogy a grafikát sem épp a kukából szedték ki a készítők. Természetesen mi más szólhatna a trailer alatt, mint a Master of Puppets, amely alatt koncertet látunk a teljes zenekar felvonulásával. Mivel Metallica-részről van szó, fel kell kötnie a gatyát minden Guitar Hero fannak, mert itt bizony kőkemény riffekre lehet majd számítani!
14.
14.
egykritikusasokközül
Hi.Sztem ez a game egész jó, bár igaz hogy még nem játszottam vele de láttam róla vidit...

Igaz h kritikus vagyok úgyszintén mint gameboy93 de a kritikusoknak sem kell mindig kritizálni mindent....
13.
13.
gameboy93
Am nem bántásból kérdem,de te létezel Depresszió? Csak azért kérdem mert mikor rámegyek a profilodra hogy Hiba! Ez a felhasználó nem létezik!

Kérlek írj.
12.
12.
gameboy93
Úgy látom depresszió te is nagy kritikus vagy(jó értelemben).Ha valaki,akkor csak te fogsz tudni nekem segíteni abban,hogy megtudjam végre hogy vajon lesz e PC re is a game,mert a 3at és az Aerosmith részt is imádtam.HEEEEEEEEEEEELP.
10.
10.
gameboy93
Ha valaki tud valamit arról ki fog e jönni PC-re is a Metallica légyszi írjon.XD
9.
9.
n_csacsi
13: ne igyál előre a maci bőrére lehet h lesz :D:D Aerosmith is csináltak belőle:D:D:D
8.
8.
Dentis 360
Karidzs:Ha a gitározással érvelsz,miért szidod a zenekarokat?Amik mellesleg igen jelentősek voltak a rock történetében és nagyon sokan szeretik őket.És a gitárra visszatérve,irigyellek,hogy te csípőből és csukot szemmel elgitározod Saul Hudson riffeit :)
7.
7.
Karidzs
moloj! Ez egy Guitar Hero. Senki sem kiváncsi az énekre...ami mellesleg az olyan zenéhez jó, és ha odafigyelnél rá még tetszene is, mert azért elég érthető, szóval nem egy Grindcore röfögés.

Próbálj meg elgitározni egy Unearth öt és utána beszélhetsz. Tény hogy maiden sem gyerekjáték, de nekem akkoris k*csögzene :D
6.
6.
Karidzs
Guns'n Roses ATOM csicska punci zene. Iron maiden ATOM Fütyi vinnyogós zene. Slipknot...3 akkordos aláhangolt zene. Hallgassatok metacore-t vagy rendes, régi Metallica-t ne ilyen szennyeket. Unearth, vagy Parkway Drive, esetleg némi Darkest Hour...áh, kinek is beszélek...
5.
5.
laca009
a logo tök király csak slipknot-ot sokkal jobb lenne ott olvasni :D
4.
4.
Zsohi
Az ahogy a GHkat kiadják az hát ki jönn pár szám dobják ki uj játékot teljes árom pedig a külömség csak annyi van benne 30 másik szám és minden tök ugyan az aés a sok hülye meg is veszi nekem is van egy GH3am de már nagyon bánom hogy nem a Rock Bandot választotam :S
3.
3.
n_csacsi
nagyon nagy játék lesz :D:D:D jobb mint a 3 :D:D
2.
2.
Kyuubi
Már nagyon várom! A Metallica a kedvenc együttesem, remélem nem rontják el, bár nem hiszem hogy eltudják... :D
1.
1.
Dentis 360
De állat volt ez a videó!Az elején Morricone zenéje!Nagyon befigyelt!:)

Szeretem a Metálicát,kiváncsi vagyok lesz.e Guns and Roses-os vajon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...