Star Wars: Republic Commando KÖNYV!

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. augusztus 3.
  • Érdekesség
Link másolása

GK - Azt eddig is tudtam, hogy a Star Wars univerzum az egyik legjobb üzlet a világon, ami filmből táplálkozik, de ez a hír most még engem is meglepett! Történt ugyanis, hogy beleakadtam egy könyvbe, ami nem más, mint a nemsokára megjelenő Star Wars: Republic Commando: Hard Contract, Karen Traviss tollából! Igen gyerekek, jól olvassátok, a játékhoz készítettek egy könyvet, azzal a szlogennel, hogy “Játszd a LucasArts játékot - olvasd a könyvet!”! No comment.

 

A könyv története a rettenthetetlen Köztársasági Kommandósok egyik tagjáról szól, név szerint Darmanról (csoportjának robbantási szakértője), aki az egyik bevetésen leszakad a társaitól és összehozza a sors egy jedi padavannal, Etain Tur-Mukannal. Itt elkezdődik kettejük igen veszélyes kalandja, túl az ellenséges vonalak mögött, mindenféle támogatás és utánpótlás nélkül. Ez a küldetés mindenki számára csak egy öngyilkos cselekedet lenne… mindenki számára… kivéve a Köztársasági Kommandó tagjainak!

 

A könyvet idén összel kivánják megjelentetni, a játék kiadásával kb. egy időben. Kiváncsian várom…

4.
4.
Myko Alto
No igen.. ezért van hatalmas ráció abban, hogy megtanuljon az ember angolul. Isonyat mennyiségű irodalom jelent meg angolul!
3.
3.
Shifty
Ha meg angulul kellene olvasnom akkor öregpapa koromban is azt tenném:D Nem vagyok olyan jó angolos:( Igaz jó lenne angolul meg minden, de azért mindig minden második szót fordítani?:((
2.
2.
Myko Alto
Nem tudni, hogy egyáltalán lefordítják-e. SW irodalomban eléggé le vagyunk maradva!
1.
1.
Shifty
Hmm kérdés kis hazánkba mikor érkezik meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...