Achievementeket kapnak a régi xbox-os játékok?

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 29.
  • Pletyka
Link másolása
Egy német lap értesülései szerint hamarosan az első generációs Xbox játékain keresztül is szerezhetünk Gamerscore pontokat - már amennyiben igazak a pletykák.
Egy német lap értesülései szerint hamarosan az első generációs Xbox játékain keresztül is szerezhetünk Gamerscore pontokat - már amennyiben igazak a pletykák.

Az Xbox Dynasty cikke szerint 500-500 Gamerscore gyűjthető majd be olyan klasszikusok segítségével, mint a Halo: Combat Evolved vagy a Fable. Hogy ez a lehetőség csak a letölthető Xbox Originals sorozatot érinti, vagy esetleg a lemezes változatokat is, azt még jótékony homály fedi, ám remélhetőleg hamarosan mindenre fény derül. Ha a pletyka igaz, már a jövő év első hónapjaiban elérhetőek lesznek a különböző frissítések.
9.
9.
felegyi
Szerintem is jó dolog csak sajnos nem gyűjthetem őket (még) mivel nincs mivel xD!
8.
8.
Gael
en is szeretem gyujtogetni oket,de nem veszek elo befejezett jatekot erte.
7.
7.
huszti
a MS teszerének 127 000-nél is több van :D
6.
6.
watto
2: pedig sajna sokaknak csak arra jó, nemrég láttam ilyen 50 000 pontos gamert, gondolom annak se a játékélmény az első...
5.
5.
MT Raze
ha a Halo: Combat Evloved kap ilyet, lefogadom hogy lesz benne ez az achievment:



-This is spartaaa!!!



:P
4.
4.
Slik
Nagyon királyak az achievementek, nagyon szeretem őket nézegetni és az is jó érzés mikor kijön kis ablakban, hogy milyen díjat kaptál xD
3.
3.
ChainGun112
én most szereztem meg a cod waw nak a single díjait ez a veterános nehéz de nagy élmény volt és megérte:D
2.
2.
Daks
Pedig jo dolog. Neha meg szoktam nezni az achievement listamat, es visszagondolok a jatekelmenyre. Biochockot neztem multkor vegig, eszembejutottak a kulonbozo pillanatok, hogy miket kellett csinalni nehany pontert, vagy hogy kaptam meg a dijat. Szal jo talalmany, nem csak arra valo, hogy vaganykodj, milyen kocka vagy!
1.
1.
Fight!
Nemsok értelmét látom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...