Befutott az első trailer az új Street Fighter moziból

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Két éve jelentették be az új Street Fighter film készültét, melytől az első - meglehetősen béna - próbálkozás után kicsit ódzkodunk ugyan, de azért kíváncsiak vagyunk rá.
Két éve jelentették be az új Street Fighter film készültét, melytől az első - meglehetősen béna - próbálkozás után kicsit ódzkodunk ugyan, de azért kíváncsiak vagyunk rá.



A Street Fighter: The Legend of Chun Li névre hallgató alkotást a Doom kapcsán már ismert Andrzej Bartkowiak készítette a Hyde Park Entertainment pénzéből, Thaiföldön. Az alcím sejteti valamelyest, hogy itt bizony Chun Li kalandjait követhetjük majd figyelemmel, akit a Smallville sztárja, Kristin Kreuk fog alakítani. A premier február végén várható Japánban, remélhetőleg itthon sem kell rá sokat várni.
9.
9.
Optimus Prime
Japán nyelvű előzetes? Netán japán produkció is? Mert akkor van rá esély, hogy nem egy amcsi aciotn-popcorn movie lesz. Magát a játékot max SEGA időből ismerem, de sajnos láttam a Van Damme féle filmből is. :S Attól csak jobb lehet.
8.
8.
air 2
Hát nekem kevés egy ilyen trailer az üdvösséghez.Nem várok tőle sokat,és remélem kellemeset csalódok.
7.
7.
MT Raze
Uh... nem szetem vhogy az ien filmeket... olyan suck-assnek tűnik... bár ki tudja; lehet belőle remek film is éppenséggel. Csak legyenek baromi kreatívak mer különben tényleg lámafarokszőr lesz.
6.
6.
lac15
kössz az infót

utánna kerestem googlen és már pár képet is találtam róla

igaz lehet fake de nem tünik rossznak
4.
4.
G Logan
Nem tudom hogy miért nem Ryu a föszereplö a játéban pedig minden részben ö.Ja és a csaj elég lapos tehettek volna valami csinosabat föleg melletáján.XD
2.
2.
lac15
1 Tekken filmet jobban elviselnék, sokkal nagyobb sztorija van

végülis ezse lesz olyan rossz trailer alapján

de a dragon ball élőszereplős mozit jobban várom
1.
1.
Gael
Ajjaj,ez lesz am a kasszasiker
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...