Filmhírek

  • Írta: Shifty
  • 2004. augusztus 4.
  • Cooltúra
Link másolása

Gondoltam így ebben a korai órában vések egy hírt, melynek középpontjában a filmek állnak majd. Remélem mindenki alszik és szépeket álmodik, és véletlenül sem gondol arra, hogy kora reggel megint munkába kell mennie.

 

Első híremben a Terminátor harmadik részének bombázója, a T-X-et megformáló Kristina Loken-ról hallhattok egy érdekes infót. Pár napja InGen kollegina vésett egy hírt, amiben azt kívánta kifejteni, hogy készül a Bloodrayne PC-s játék filmadaptációja. Vámpírkisasszonyról, akkor még semmit nem tudtunk, csak annyit osztottak meg velünk, hogy azaz Uwe Boll kapta meg a filmet, aki olyan szerencsétlenségeket rendezett, mint a House of the Dead, Alone int he Dark. Az úriember amúgy a Far Cry filmjogokat is megkapta. Valamiért vonzódik a PC-s játékokhoz, mert filmjei nagy rész adaptációk. Nos a mai nap kiderült még egy illető kiléte, aki részt vesz a filmben, Ő pedig nem más, mint Kristina Loken, aki vámpírnénit fog játszani. A Terminátor 3-al felfelé ívelt a karrierje, de szerintem ezután a film után szépen eltűnik a süllyesztőben a szépséges hölgy.

 

Második hírünkben örök kedvencem tündököl. 1989-ben egy Tim Burton nevű egyén megalkotta a Batmant. Akkor Michael Keaton játszotta a Denevérember szerepét, amelyet a második részben is elvállalt. A Batman visszatér 1992-ben debütált a mozikban és a megint csak Tim Burton rendezte film az elődhöz hasonlóan kasszasiker volt. Aztán jött 1995, amikor a Denevérembert már Val Kilmer személyesítette meg. Ezt a mozit már Joel Schumacher rendezte, majd a direktor elvállalta a negyedik részt is, amiben George Clooney vállalta el, hogy beöltözik bőregérnek. Véleményem szerint a négy rész közöl- ami 1997-ben volt látható- a legrosszabb volt.

 

Most pedig 2004-et írunk és a Warner Bros kijelentette, hogy készül az ötödik rész, ami a Batman: Begins címet kapta. Az alkotásban Bruce Wayne szerepét most Christian Bale formálja meg, aki mellett olyan egyéniségek jelennek meg, mint Morgan Freeman vagy épp Gary Oldman. Ha minden igaz, akkor jövő év nyarán kerül majd vetítésre először a film.

  

A rövid kis összefoglaló után, akkor jöjjön a rideg valóság. Már leközöltünk pár képet az új Batmobil-ról, ami valljuk be őszintén SZÖRNYŰ. Az Aliens versus Predator magyar alcíme mögött ez a második megrendítőbb dolog az életemben. Mindegy az okos producerek így akarták ez van. Nos ez a monstrum kikerült az utcára-ugyanis forgatás volt-és hát lelkes fanatikusok mindezt megörökítették.

 

 

Akkor

 

És most

A vadiúj Batmobil az utcákat rója

12.
12.
badguy
reméljük annyi szerepe lesz mint az eddigi filmekben (3-4) vagyis semmi. :)
11.
11.
Shifty
Egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezzel a kocsival:(((
9.
9.
Myko Alto
Jesszusom... ez valami borzalom... remélem ezt nem engedik ki a vászonra! Ilyen csúf Batmobilt még nem láttam!
8.
8.
Shifty
Talán mrtz nin is?:D ROssz ránézni
7.
7.
badguy
a régi Batmobil kész gyönyörűség, egy filmtörténeti remekmű, míg az új vmi otromba izé. :( mintha nem is lenne eleje. nem ártana ha dolgoznának rajta még egy kicsit.
6.
6.
Shifty
:D:D Vmi van a levegőben?:D
5.
5.
badguy
vazzeg és megint!!! :DDD
3.
3.
badguy
hehh, na ez aztán egyszerre ment el! :)
3.
3.
Shifty
Az igaz, de sztem nem tesz jót a karrierjének...Ő tudja...jó kis feszes bőrruci...hmm el is képzeltem:DNyam-nyam:D
1.
1.
Shifty
Nos így kora hajnalban eleget szenvedtem ezzel a hírrel:D Érdemes megnézni azt a kis QT videót mert iszonyat az a monstrúm benne:D
1.
1.
badguy
KRISTANNA Loken! ha a filmet el is cseszik legalább Rayne csini lesz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...