Capcom-megjelenések az év elejére

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Hét játékot ad majd ki a Capcom az idei év első heteiben, hónapjaiban - a mai sajtóközlemény emlékeztet bennünket a már ismert és felfed eddig ismeretlen dátumokat.
Hét játékot ad majd ki a Capcom az idei év első heteiben, hónapjaiban - a mai sajtóközlemény emlékeztet bennünket a már ismert és felfed eddig ismeretlen dátumokat.



Két várva-várt kedvenc érkezéséről már régóta tudunk, méghozzá napra pontosan: valószínűleg egy rajongó sem felejtette el, hogy február 20-án jön a Street Fighter IV, március 13-án pedig a Resident Evil 5. Mindkettő cím megjelenik PS3-ra és X360-ra, illetve előbbi számítógépen is tiszteletét teszi. Február 27-én kerül boltokba a Dead Rising Wii-s változata, amely a Chop 'Till You Drop alcímet viseli, továbbá szintén e napon várható a Neopets Puzzle Adventure PC-s és DS-es verziójának megjelenése. Rendkívül jópofa játéknak ígérkezik a Flock, amely februárban válik letölthetővé a PSN és XBLA rendszereken keresztül, míg a MotoGP 08 Wii-s változata márciusban jelenik majd meg - igen, a Wii-sek lecsúsztak a Talma-aláírásról. (De rossz nekik.) Szerepel a listán még a Bionic Commando is: egyelőre ő nem kapott egyedül dátumot, viszont valószínűsíthető, hogy még a nyár előtt a polcunkra kerülhet.
12.
12.
Norbi-wan
Szerintem a Street Fighter 4-nek csak magyarországon nem lesz nagy sikere.Mivel a Hungamerek szinte csak az olyan játékokkal játszanak amit sorozatgyártásban csinálnak, lásd: Call of Duty
10.
10.
Gael
Mit esztek a Resi-n?Fel nem foghatom.Az SF az hianypotlo PC-n,de szerintem nem lesz sikeres konzolokon,pedig tuti segitek nekik egy peldannyal majd
8.
8.
felegyi
8# A DMC4-portolása jobb lett mint a konzolos, én hiszek bennük!
7.
7.
dareal
6.
6.
felegyi
6# A hírben is szerepel hogy jön a PC-s változat!
3.
3.
Csoola
hát ezek közül nem várok semmit boxra, resi5 majd talán egynk jo lesz ha minden mást megunok, nekem nem tetszik
2.
2.
felegyi
Előbb utóbb a RE5-is tiszteletét teszi PC-n!
1.
1.
Dcrysis02
SFIV Pc-s verzió megjelenéséről még mindig semmi hír.Kezdem már unni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...