Még lehet jelentkezni a Battlefield: Heroes bétájára

  • Írta: kriszt24
  • 2009. január 22.
  • Hír
Link másolása
A DICE hamarosan újabb tömegek előtt nyitja meg a Battlefield: Heroes zárt bétáját. A tesztre bárki jelentkezhet, csak egy regisztráció szükséges.
A DICE hamarosan újabb tömegek előtt nyitja meg a Battlefield: Heroes zárt bétáját. A tesztre bárki jelentkezhet, csak egy regisztráció szükséges.

A fejlesztőcsapat korábban már jelezta, hogy egészen a végleges játék startjáig folyamatosan növeli a tesztelők számát. Aki korábban kapott már kulcsot, az automatikusan megkapja a most induló második zárt körű bétába is, aki viszont még nem játszott az új Battlefielddel, az most nagy eséllyel indulhat eme megtisztelő lehetőségért.

A Battlefield: Heroes ismét a második világháború színtereit nyitja majd meg előttünk, a Team Fortess 2-höz hasonló rajzfilmes grafikát pedig akár már egy 512 MB RAM-mal, 64 megás videókártyával, és 1 GHZ-es procival felszerelt gép is képes lesz megmozgatni.

Érdelel milyen lesz az új Battlefield?
Olvasd el Daks előzetesét!

Szeretnél kulcsot a bétához?
Irány a hivatalos oldal!
9.
9.
Dentis 360
7:Ez egy helytálló kérdés xD
7.
7.
kriszt24
1.Nem tudom,gondolom kapsz egy linket e-mailben oot asszem letudod tölteni a játékletöltő progit ,abba be kelll pötyögni a bétakulcsot,leszedi,megcsinálod az accountod,azt jácchatsz is!

2.Ha az első körben nem kapod meg a béta kulcost ne búsulj,mert azt mondták,hogy aki jelentkezik majdnem 100% hogy bekerül a kezdésig(ez vagy azt jelenti hogy b*szott lassan dolgoznak vagy azt,hogy nemsokára kinnlesz a játék:)
6.
6.
peterpal7
Na én is föl vagyok jelentkezve. Ha kapok kulcsot honnan tudom letölteni a játékot magát?
4.
4.
kriszt24
már goodman is ránézett a budapest fórumra,nagyon bejöttek neki az ötletek,de be is zárta mert most egyenlőre a bétával kell foglalkozniuk-érthető

3.
3.
gerappa
Jelentkeztem. De nem fűzök túl nagy reményeket a dologhoz, mivel eddig soha semmihez sem kaptam bétakulcsot.
2.
2.
PACALT007
augusztus óta van beta kulcsom amíg teszt volt nagyon élveztem a játékot!

Remélem minél hamarabb beizzítják újra a szervereket!
1.
1.
Optimus Prime
Én még tegnap feliratkoztam. Jó lenne bekerülni, mert most már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a játékra. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...