Kiszivárgott előzetes Indiana Jones új kalandjairól

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 24.
  • Videó
Link másolása
Igaznak bizonyultak az Indiana Jones and the Staff of Kings című játékról szóló pletykák, legalábbis a most kiszivárgott trailer alapján valószínűsíthető, hogy a projekt létezik.
Igaznak bizonyultak az Indiana Jones and the Staff of Kings című játékról szóló pletykák, legalábbis a most kiszivárgott trailer alapján valószínűsíthető, hogy a projekt létezik.



Kedves Mast3rmind cimborám riadóztatta a szerkesztőséget, hogy új trailer terjed a világhálón az eleinte kézikonzol-exkluzívként emlegetett Indiana Jones and the Staff of Kingsről, melyben kedvenc kalandorunk Mózes elveszett botjának keresésére indul. A pletykák igaznak tűnnek, noha hivatalos bejelentés még mindig nem történt. A trailer szerint a játék Wii-re, DS-re és PlayStation-platformokra jelenik majd meg, ami valószínűleg a PS3-at nem érinti, hiszen arra egy másik Indy-projektet szánnak a LucasArts-nál - a játék fejlesztésének leállításáról szóló híreket cáfolták a készítők. A trailer hangulatos még annak ellenére is, hogy a főhős abszolút nem hasonlít Han So... akarom mondani Harrison Fordra.
9.
9.
F.Tamás
xbox 360-ra szerintem megjelenik
8.
8.
JcGross
Szerintem túl jól néz ki ahhoz, hogy csak ilyen régi gépekre jöjjön ki.

Amúgy a fősős szerintem is abszolút HF
7.
7.
joshfeed
Jópofának tűnik, bár én a mozgáson nem éreztem az endorphin engine hatását.
6.
6.
OldM4n
Lehet bizakodni. HÁTHA képesek Lukácsarcék egy normális Indiana Jones játékot csinálni.. (Mondjuk nekem is egyenlő Harrison Ford-dal..)
5.
5.
tomika2009
jaj de jó lesz már várom amugy megvan mind a 4 rész eredetibe és a játék is megvolt eredetibe de azt sajna elvesztettem amugy sztem egyértelmű hogy igazi
3.
3.
wolf15
Most lehet én vagyok ennyire hülye....de sztem hasonlít rá.Nem egy az egybe ő az,de hasonlít.
2.
2.
Shagy
hát a játék jöhet de Indiana Jones = Harrison Ford szal nekem az nem tetszik hogy nem hasonlít rá a főszereplő :(
1.
1.
aBen
Az elefántos részén nagyot röhögtem a vidinek...:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...