Februárban jön az első Prince of Persia DLC

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Epilogue alcímmel február végén érkezik az újgenerációs Prince of Persia első letölthető extra tartalma, benne új helyszínekkel, képességekkel és karakterekkel.
Epilogue alcímmel február végén érkezik az újgenerációs Prince of Persia első letölthető extra tartalma, benne új helyszínekkel, képességekkel és karakterekkel.

A DLC letöltése után folytatódik a Herceg és Elika története, ezúttal egy földalatti palotában: hogy az új helyszín pontosan milyen szerepet játszik a sztoriban, még nem tudni, a bejelentésben annyit árultak el, hogy epikus kalandok várnak majd ránk. A ráadás három óra játékidő során sokkal okosabb csapdákkal és pályatervezéssel nézünk szembe, de természetesen mi is kapunk egy kis segítséget egy új páros támadás és egy különleges képesség személyében - ez utóbbi segítségével a már összeomlott építményeket tudjuk helyreállítani továbbhaladásunk érdekében. További apróság, hogy játszható karakterként feltűnik majd a Herceg és Elika eredeti, még a tervezés során elvetett kinézete is. A DLC február 26-án jelenik meg PS3-ra és X360-ra - úgy tűnik, a PC-s játékosokat diszkriminatív módon ebből a mókából is kihagyják.

12.
12.
Dcrysis02
3:Azért olyan kimagaslóan jó játék sem volt hogy annyi fogyjon belőle.Ugyanolyan mint az előző Ubi játékok.Gyönyörű,de egy idő után unalmas.Viszont itt szerintem fogyott a játék mert abszolút semmi védőprogram nem volt hozzácsatolva.Én is ezért részesítettem előnyben.Könnyű,és gyors volt a telepítés.A GTAIV(PC) is botrányos eladásokat produkált mégis lesz hozzá DLC.Pénz beszél,fejlesztő ugrik...
11.
11.
Gael
8:semmit sem arult el belole,ne aggodj
9.
9.
Steve Q.
Az lehet, de én a Herceg ezen kis DLC-kalandját is élvezni szeretném, méghozzá fölösleges "konzolraköltés" nélkül :/
8.
8.
Ilukin
#7 ez csak "epilógus", szóval a 2. rész előtt picivel játszódik :)
7.
7.
DanThomas
#2

gratulálok, sikeresen leromboltad a "Vajon mi lehet a PoP vége?" című csodálatos világomat
6.
6.
Steve Q.
Nemááár!!! PC-n nem lesz folytatása a PoP történetének? :( Ezért kár volt beleszeretni a sztorijába :'(
5.
5.
Ca$h
várjuk 1000rel... =))))
4.
4.
wolf15
A cím elolvasása után belelkesedtem,h ez az,jó hogy még megvan....de ha nem jön PC-re,akkor lehet mégis eladom :-/
3.
3.
okeydokey
Kíváncsi vagyok, hogy pc-re mennyit adtak el. De élek a gyanuperrel - mivel a dlc nem jelenik meg pc-re - hogy nem túl sokat.
2.
2.
janos941127
jah télleg jó volt csak kicsit zavar hogy így lett vége :S h mennek a sivatagba és jön Arhman vagy ki az :D kár h pc-re nemjön majd ha lessz boxom megszerzem :$
1.
1.
Daks
baromi jo volt a befejezes, annyi monoton teruletfelszabaditas utan nagyon jol esett egy kis romantika
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...