Vadi új Deus Ex 3 infómorzsák

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy cseh honlapnak köszönhetően új információk láttak napvilágot az Eidos Montreal által fejlesztett Deux Ex 3-ról, amely nagyszerűnek ígérkezik.
Egy cseh honlapnak köszönhetően új információk láttak napvilágot az Eidos Montreal által fejlesztett Deux Ex 3-ról, amely nagyszerűnek ígérkezik.


A Hratelne.cz új információk birtokába jutott, amelyekből megtudhattuk, hogy a Deus Ex 3 főhőse Adam Jensen lesz, aki egy kibernetikai cégek által irányított világban él. A kormányok az ilyen cégektől vásárolják az implatnátumokat, hogy ezáltal tökéletesítsék az emberi fajt. Említés esett még a játék egyik nagy újdonságáról, amely az ellenfelek csapat alapú mozgása, vagyis egy adott csapatvezető adja az utasításokat, s ha végzünk vele, akkor már könnyebb lesz elbánni az osztag többi tagjával. A honlap szerint a főellenségek elleni harc sem lesz könnyű, mert a játék figyeli stílusunkat, és az ellenfelek próbálnak mindent megtenni, hogy megnehezítsék a dolgunkat. Állítólag a párbeszédeket is remekül kidolgozzák, figyelnünk kell a testbeszédre is, mert sokat elárulhatnak. Reméljük, hogy ezek az újítások valóban megtalálhatóak lesznek a játékban, s hamarosan új infókra is szert tehetünk.
1.
1.
LiMiT
1: ennek örül mindenki aki szereti a Deus Ex-et :) Speciel én ilyen vagyok!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...