Az idei évben érkezik a DJ Hero

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Activision Blizzard egyik embere, Bobby Kotick a CNBC-nek adott inerjúban elárulta, hogy még az idei évben megérkezik a DJ Hero című játék.
Az Activision Blizzard egyik embere, Bobby Kotick a CNBC-nek adott inerjúban elárulta, hogy még az idei évben megérkezik a DJ Hero című játék.


Egy TV interjúban Bobby Kotick, az Activision Blizzard fejese elárulta, hogy valóban készül náluk a DJ Hero című játék, amelyben kipróbálhatjuk, milyen is egy lemezlovas élete. Elmondása szerint még az idei évben, pontosabban karácsony környékén várhatjuk a megjelenést. Egyesek szerint a játék egy különleges vezérlővel érkezik, amely egy keverőpult lesz. Reméljük idén tényleg megjeleneik, és lesz olyan jó, mint a Guitar Hero sorozat.
28.
28.
aBen
Jéé Depiboy, bannoltak PCG-ről? Most vettem észre. :D (innét is!)
27.
27.
aBen
25: Gyurka-blogra vele! :D

Amúgy Depr.: Olyan hírekhez is írsz hogy "hűűdekafa" meg "hűűöccseéneztkpróbálom", amiről azt se tod, hogy *******-e vagy ******. Gondolom te voltál régen Metál Fiú. (tuti te...amióta nem ír, azóta te osztod az észt...kicsitse feltünő a neveden, írásstílusodon, szólásaidon...mondhatok vmit? a szüleidnek kellene levelet küldeni, hogy itt offolod tele a híreket semmittudó aggyal. Ennyi.
26.
26.
wolf15
#26 : Jaja,persze...meg az is véletlen egybeesés,h ott az avatarod Fear2-ős,itt meg az alád az...no mind1.Remélem tanultál az eseteből.
24.
24.
wolf15
Azt páran már észrevettük itt a GK-n,h Depresszió nem egy nagy észlény...de ez mindent visz.Hát,érdekes az egész,meg picit fura is...áhh,inkább gáz =)
22.
22.
boxgamer12
ja csecse lenne az a pult és miko jönne is ??

22.
22.
boxgamer12
20.
20.
bolondgyerek
20* Elméletileg fog járni valamilyen pult majd hozzá hasonló lesz mint a Guitar Hero. Ha 1 hasonló minőségűt kapnánk, mint a képen van akkor nagyon cseccse lenne xD.





Depresszió- Onnan jöttem rá hogy 1-2 perc eltéressel megjelent mint a 2 oldalon a kommentomra a válasz, itt buktál le....

A leégetesről meg annyit , hogy először tanulj meg írni normálisan és aztán mond le a másikat vagy olvasd vissza amit írtál mielőtt megnyomnád a küldés gombot.
19.
19.
boxgamer12
és ehez lesz vmi pult vagy mi?? xd vagy kontrolleres lesz=(

??????:D
15.
15.
bolondgyerek
LOL! Komolyan mondom, hogy ennyire idióta emberek ritkán vannak a Földön, és megkell becsülni őket, mert ha nem léteznének nem lenne kinn röhögni. Csak, hogy észre vedd, mert már a másik oldalon 1-2 embernek feltűnt, hogy kinek is van igaza csak Te nem látod be, hogy mi is van...



http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Virtualis_keveres_iden a wazzovski kommenjét kell nézned, de szerintem Te is tudod, csak játszod a hülyét!

11.
11.
bolondgyerek
9.: igazábol ha nem Te vagy a metallicaboy 1 másik oldalról akkor semmi extra, csak észre vettem, hogy xy tiszta véleltlenül ugyan így fogalmazott...
8.
8.
bolondgyerek
lol vagy úgy írják ahogy Te!

úgy szoktak mások is fogalmazni, hogy ctrl+c aztán megnyomják a ctrl+v -t és kész is a comment?

Röhej....
5.
5.
bolondgyerek
OFF: Remélem nem fogod kirakni azt a commentot amit a másik game ekkel foglalkozó oldalon írtam.



Sry hogy nem ide vágót írtam, de már kommentot is lopnak az emberek.... rettenet... Akit érdekel annak leírom, de magamtól nem mert OFF nak számit aztán kapom a irgum burgomot....
3.
3.
bolondgyerek
Vov milyen jó lesz annak aki megveszi... Rájön, hogy milyen is a lemezlovas élete.... egyik partyból át a másikba minimális alvással :D

Amúgy érdeklődve várom, hogy mit tudnak kihozni belőle, mert nagyon érdekesnek tűnik.

2.
2.
tyler001
királylesszez :P remélem frankó kis zenék lesznek benn :P
1.
1.
peterpal7
Hehe... azt lehet majd hogy saját mp3-akat keverünk rajta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...