A gazdasági válság betett a Turok 2-nek is

  • Írta: Daks
  • 2009. február 4.
  • Hír
A gazdasági válság miatt kénytelen leépíteni a Disney, az elbocsátási hullám pedig a hozzájuk tartozó Propaganda stúdiót is sújtja. Ezért kényszerpihenőre került a Turok 2.
A gazdasági válság miatt kénytelen leépíteni a Disney, az elbocsátási hullám pedig a hozzájuk tartozó Propaganda stúdiót is sújtja. Ezért kényszerpihenőre került a Turok 2.

A nemrég újjászületett Turok második része immáron másfél éve készül, a Disney mégis úgy döntött, hogy feláldozza a projektet. A Propaganda Games-nél végzett leépítések után nincs, aki foglalkozzon a játékkal, így most a fejlesztés kényszerszüneten van, azt pedig még csak nem is tudják, hogy mikor veszik elő legközelebb. A Disney összesen 204 alkalmazottjától vált meg január végén, az utcára került emberek a Disney Online, a Walt Disney Parks, a Resort Online, a Mobile Japan, a Propaganda Games és a Fall Line Studios részlegeknél dolgoztak.
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
9.
packos
sztem egészen türhető volt a game főleg a tirannosaurusos része az naon beadta :D várom a folytatást
6.
wildláma
Nem tudom mit kell fikázni az első részét, szerintem korrekt volt, sztoriban, képvilágban, és játékélményben is. Azért ez a hír most pofánvágott.
5.
aBen
4: Hülye kis 11éves a Depresszió...mint a régi usere, Metál Fiú is. Ezért bannolták PCGururól is...ejnye.
4.
LiMiT
Nekem bejött. Nem volt azért egy nagy durranás, de végigtoltam 1x :)Depresszió te szándékosan írsz ilyen értelmetlenül? Oo
3.
koffein
gane' volt mär az 1 resze is

1.
Slik
Nekem amúgy se jött be az 1 mondjuk igaz csak fél órát játszottam vele :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...