Tényleg folytatódik a Battlefield: Bad Company

  • Írta: Daks
  • 2009. február 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Korábban már pletykálták, hogy folytatódik a Battlefield: Bad Company, most azonban végre hivatalos megerősítést nyert a dolog!
Korábban már pletykálták, hogy folytatódik a Battlefield: Bad Company, most azonban végre hivatalos megerősítést nyert a dolog!

A Battlefield: Bad Company 2 készülte az Electronic Arts szokásos pénzügyi jelentésében került megerősítésre, a kiadó a tervei szerint jövő év áprilisában már piacra is akarja dobni a folytatást. A számhalmazból megtudtuk továbbá, hogy a megjelenés óta 1 millió Mirrors Edge talált gazdára, a Left 4 Dead-ből pedig 1,8 millió példány fogyott csak az üzletekben (tehát a Steam értékesítéseken felül). Szép.
13.
13.
Glek
12.
12.
Vincenzo
12: én megjelenéskor vettem 14ért a goldot, mostmeg 13 a sima újonnan...szal 15 sose volt:D



Am örülök énis, hogy lesz folytatás, mert nagyon bejött a stuff...remélem a 2 ben is olyan jó szövegek lesznek, mint az egyben voltak:P
11.
11.
Dmr
12: gold edition-t már lehet kapni 5 ezerért is, igaz használt de jó állapotút!
10.
10.
ferrari123
En mindenkepp megveszem majd az 1-et ps3-ra mert nagyon kiraly(demo alapjan)csak meg mindig 15000.Majd ha olcsobb lesz. :) am.varom a 2-t.
9.
9.
Krekk
Nem akarom senki kedvét elrontani, de itt a gamekapcson gyakran össze-vissza vannak a platform kiirások, igy ebből ne induljatok ki. Mondok egy példát: a Heavy Rainhez is PC és PS3 volt irva, mikor az a kezdetektől ps3 onlynak indult, mikor mondtuk a hibát, az egyik moderátor mondta, hogy ne vegyük ezeket véresen komolyan, előfordulnak hibák.

Az, hogy lenne BC2 PCre szerintem nem esélyes, hisz az 1 se jött ki, és igy több mint fél év elteltével már biztos kiadta volna az EA az 1et PCre ha a 2vel is akar valamit kezdeni ezen a platformon.
7.
7.
K.G.
BF3ról semmi hír? Készül egyáltalán?
6.
6.
Dcrysis02
6:De jólvan a Mirrors's Edge PS3-ra is kijött és az nincsen a platformok között.
5.
5.
felegyi
Ti hol olvastátok azt hogy PC-re is lesz? A PC-platform nem a BF-ra vonatkozik hanem a Mirrors Edge-re és a Left4Dead-re...
4.
4.
Slik
Nekem nem jött be igazán a gamma a BF2-t sokkal jobban tetszett :)
3.
3.
Dcrysis02
Lesz PC-re is?Tuti?Említeni nem nagyon említik a hírben,nem lett elnyomva semmi?
2.
2.
Dentis 360
Platform:PC Xbox 360?Az eladások vonatkoznak a PC-re is,vagy a BF Bad Company?:D

Héló,de akkor most mi lesz a BF3-ommal?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...