Új képek érkeztek a Need for Speed: Shiftről

  • Írta: ATi0021
  • 2009. február 14.
  • Hír
Link másolása
Egy orosz fórumon jelent meg ma néhány új kép a Need for Speed: Shiftről, amely az újragondolt sorozat legszimulátorosabb darabjának ígérkezik.
Egy orosz fórumon jelent meg ma néhány új kép a Need for Speed: Shiftről, amely az újragondolt sorozat legszimulátorosabb darabjának ígérkezik.

 

A PC, Playstation 3, Xbox 360 és PSP platformokat megcélzó Need for Speed: Shift fog a leginkább hasonlítani az eddig játékokra, a fejlesztőcserével azonban egy teljesen új szimulátoros élmény vár ránk. Az EA a GT Legends és a GTR2 játékokat készítő Blimey-re (új nevén a Slightly Mad Studios-ra) bízta a projekt megalkotását - kíváncsian várjuk, hogy mi lesz belőle!

55.
55.
Gádzsó
Már megvettem a Shiftet!Most azt fogom tolni!
54.
54.
Gádzsó
Oláh!Én most vettem meg az Níd For Spíd Pro Strítet!Hát mit mongyak róla?Nem indul el ezt kiemelem.Havercsávó azt montta nem elég jó a gépem hozá.Szerintem ez az új rész nem lesz valami jó tiszta tré lesz.Rá kell nézni csak a képekre.Nem lehet tuningóni?Mi értelme akko?Szerintem 10 forintot se fog érnié.attila78 te meg ne nagyarcoskogyá me baj leszen!!De ezt is megveszem mert van bene kóckalada.Na viszlát!
53.
53.
attila78
nyomorékok akkor menjetek ralizni he a fasznak vesztek olyan gamet amivel nem tudtok játszani?
52.
52.
m_aller14
59: Egyetértek veled.Szerintem is hülyeség egy olyan játékot NFS néven kihozni,amely teljesen nem hasonlít az eddig gyártottakra.Talán a Porsche Unleashedre hasonlít egy kicsit.Szerintem nyugodtan maradhatna ez a rendőrösdi,de valamivel fel kéne dobni a játékot,meg az irányításon is nyugodtan lehetne változtatni,hogy valamivel élethűbb legyen,az Undercoverben is kb. egy hajtűkanyart 200-al be lehetett venni.Elég gagyi,és még a féket sem kellett használni kb.
51.
51.
toppp
Nemrég hozzájutottam a NFS Pro Street részéhez elég potom áron(4500,-ft és nem Platinum), de el kell mondjam 45-ft-ot nem ér.

Én biztosan kihagyom ezt az új részt még akkor is ha ingyen adják, mert csak felbosszant a silány minőség.
50.
50.
rafi8407
Én egyet értek FeSo-val!A Richard Burns Rally a legjobb Rally Simulator amit valaha csináltak,és szerintem még sokáig az is lesz.Előtte a Colin McRae Rally-t nyomtam sokat de az is 4 részig jó volt utánna meg úgy elrontották az irányítást hogy nem is igaz.Kár hogy kevés embert érdekel a Rally és nem csinál egy csapat sem valami zsír Rally-s játékot.Nekem van pár NFS-em,de a legutóbbit nem vettem meg.A Pro Street-et is a Drift miatt vettem meg,de utánna kijött a Grid és a Driftje szerintem veri az összes Arcade játék Drift-jét.Kéne gy olyan játék ami csak a Driftelésről szól.Jónak tűnik ez a Shift,majd kipróbáljuk
49.
49.
SonyBlack
Valahogy már tartok ettől az egész NFS dologtól. Kicsit sok volt a negatív tapasztalat az utóbbi részekről.
48.
48.
NereusLaceee
Rallyba? És mi volt a címe, és hányban?
47.
47.
aBen
62: Volt egy NFS rész rallyba, jó nagyot bukott.
46.
46.
FeSo
Miért nem csinálnak végre egy olyan rally szimulátort mint a Richard Burns Rally volt...évekig toltam azt a játékot, mert nem lehetett megunni...Colin Mcrae-féle árkádokat 1 hónap alatt letettem
45.
45.
Chavez
60:

Képek alapján azt mondom ez a GRiD második része :D
44.
44.
NereusLaceee
43.
43.
NereusLaceee
Hát... eddig elég sokat pattogtam, de leülök, mert nemtudom hogy ezt a sorozatot megmentheti-e valami.

szsz ezt a játékot jónak látom, és kipróbálásra érdemesnek az eddigi 7! kép alapján, de nem tartom jó ötletnek NFS néven forgalomba hozni.

Azzal nem lehet megmenteni egy nevet, hogy a hozzá kötődő élményszférát eldobjuk.
42.
42.
Chavez
A sorozatot szvsz egy Underground 3 vagy egy HP újabb része mentené meg. (csak ne az undercover alkotóitól legyen, mert az vérpistikéknek szánták, vírit róla)

De pl jöhetne egy igazi Most Wanted 2... (csak hát ugye undercover...)

A pro street-tel tk semmi bajom nincs, mert a fiúk elkezdtek valahová haladni, gondoljunk csak bele a törésmodellekbe. Itt leírom, hogy az egész sorozat legprofibb törésmodeljét látthattuk a PS-be. A pro street és az undercover irányítása ÉG ÉS FÖLD! UC egy sínen haladó vonatszerűség volt, míg a PS egy vérprofi arcade-szimullátor közti irányítás jellemezte. Csak hát ugye sokunknak nem jött be a legális utcai versenyzés, és a zsaruk nélküli játékmenet a PS-be.
41.
41.
ATi0021
Nem azért, de PC-re a Shift mellett érkezik a World Online és még egy jelenleg titkos rész amit a Black Box fejleszt. Így nem értem mi a baj. Mindenki megkapja amit szeret.



Csak csatlakozni tudok az előttem írókhoz, mivel én is remélem, hogy a titkolt rész az Underground 3 lesz. (Bár lehet sokak szerint inkább Hot Pursuit 3 lesz.)
40.
40.
amd33
getto333: Hogy jön ez most ide ez tény és való de most az nfs-ről és a rég i szériáról beszéltünk ami kitűnő volt
37.
37.
amd33
Én meg tudjátok mire várok egy jó nfs -re de pl a régiek közül kajak ha 4-et a high stakeset megcsinálnák jovv graffal pár ujitásall kajak egy kitűnő gamel enne nekem a régi nfs-ek hiányoznak nem kell bele annyi tudunk perzse legyen benne de sok so kváltozatos pálya és izgalmas versenyek nehéz story mod stb ez hiányzik nekem plus belső nézet ami a 4-be még volt.. és az 5-be is a porsheba aztán ... kezdet sülyed niaz nfs sorozat...
36.
36.
Attila421
már megint egy szar darab ugyan ugy mint a pro street volt ebbe is bele fognak bukni! akkor kis hiján csöd szélére került a need for speed! most megint csináltak egy jo gamet a undercovert mert nem lehetne hasonlo jo gamet csinálni?
35.
35.
fajtap86
NFS U3 az kéne de nagyon...nade kinek kellene szólni?
34.
34.
maxxtro
sztem meg ne várj arra :D
33.
33.
IceColdKillah
Én még mindig egy Undergrund 3-ra várok, és ha optimista vok, akkor még 3 évig várhatok....
32.
32.
ATi0021
Remélem ti nem törlitek a képeket. Mert az EA már leszedette őket a HSW.hu, TCM.hu és számos oldalról. Állítólag lopott csak sajtónak fenntartott képek ezek.

Utólag meg eléggé ... khm... töröltetni képeket. Inkább örüljenek, hogy a sok csalódás után is van érdeklős az NFSre.
31.
31.
ATi0021
45: Ha figyelmesen nézed a kommentem akkor a 25-dik kommentre írtam választ, szerintem ott a Ferrari kocsikról van szó.



Idézem a 25-dik kommentet:

"jah, és könyörgöm valami Ferrarit rakjanak mán beleeee!!!!! "



30.
30.
tyler001
ATI mi nem ferrarirol beszélünk h lesz e benne vagy semxD hanem a felhasználó neve ferrari xD am meg weektour köszi :D sztem ez igy lesz akárki akármit mond...Ug 2ig ok a game..max mw aztán heló -.-
29.
29.
n_csacsi
#43 Igen sztem is tök igazad van, nem illik ide a GRiD pályaszerkezete meg maga az autók se...más környezetbe jobban mutatnak...nekik inkább az utcára kéne visszatérniük :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...