The Lost and Damned - megjelenés és új videók

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 17.
  • Videó
Ma végre megjelent a nagysikerű Grand Theft Auto 4 első letölthető tartalma, a The Lost and Damned, s ennek örömére három új videó került napvilágra.
Ma végre megjelent a nagysikerű Grand Theft Auto 4 első letölthető tartalma, a The Lost and Damned, s ennek örömére három új videó került napvilágra.


Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Rockstar miként vélekedik az új játékról, mától pedig végre megvásárolható a Grand Theft Auto 4 első DLC-je. A The Lost and Damned egy teljesen új főhőst helyez a középpontba, aki egy motoros banda tagja. A megjelenés örömére érkezett három új videó, amelyek kellően megteremtik a játék hangulatát.
15.
15.
Malackutya
Ohh...magasságos rock star!Add meg nekünk minden napi motorozásunkat PC-re is!Niko a bevezetőben...hát kész:D nagyon nagy arcok a rockstarosok...:D12: az a video...LOL:D
14.
14.
szab92
Ez most azt jelenti hogy magyarországon nem lehet vele játszani????
12.
12.
Dcrysis02
12:Heh,ezzel volt tele pflaszterozva majdnem az egész GameTab.Full Frontal Nudity in The Lost And Damned.Mit tudnak a R* nyakába varrni?A játék M/18-as besorolást kapott,ha kiskorú játszik vele az csak is a szülők hibája.Meg ebből milyen botrány lenne?14-15 éves teenagerek futkosnak pucéran az utcákon?Inkább mint hogy molotovval dobálózzanak.Már hallom a kifogásokat:"A GTAIV kényszerített arra hogy levetkőzzem!!"
11.
11.
ATi0021
Azt leszámítva, hogy magyar accountal nem lehet leszedni szerintem nagyon jó lett a DLC. Amúgy újabb botrány van készülőben. Íme egy videó: http://gamevideos.1up.com/video/id/23672


(azt hiszem nem kell hozzáfűzni semmit)
10.
10.
Bastardee
9.
9.
ZERO88
8: Én ma szereztem meg egy haveromtól lemezen:D

Mert nekem sincsen Live:(
8.
8.
Doc.
kár h nem adjáki psre,megtetszett ez a motoros feeling
7.
7.
Logic
Ez most csak a Live!-ról tölthető, vagy megvehető külön is... Csak mert azt mondogatják a népek..
6.
6.
DrEVIL
4:Csak 1 nyomós oka van: 50 millió dollár :)Ennyit fizetett az MS a rockstarnak.De ne aggódj csak idéglenes exclusivitást kapott ennyi pénzért(legalábbis így tom).fél év múlva játszhatsz vele
5.
5.
Dcrysis02
5:Egy interjúban megerősítették hogy lesz DLC PC-re,de nem tudni mi.Kétlem hogy másik tartalmat fejlesztenének "csak" nekünk így valszeg mi is megkapjuk a TLaD-et.
4.
4.
intel
3.
3.
boda1995
De ezt rohadtul nem értem hogy ps3 ra mi a szaré nem tudták kiadni,valaki magyarázza má el!!!!!!

1.
1.
jefferson
kár, hogy itthonról nem tölthető le...
1.
1.
Dcrysis02
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...