Egyre csak szépül a Starcraft második része

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 19.
  • Képek
Link másolása
A Blizzard grafikusai igen keményen dolgoznak, ugyanis ma napvilágra került néhány új kép, amelyeken az egyre szépülő egységeket vehetjük szemügyre.
A Blizzard grafikusai igen keményen dolgoznak, ugyanis ma napvilágra került néhány új kép, amelyeken az egyre szépülő egységeket vehetjük szemügyre.

Ugrás a galériához

A Blizzard mindig is arról volt híres, hogy minőségi játékokat ad ki a kezei közül. A már több, mint egy évtizede megjelent Starcraft a mai napig is a stratégiai játékok kedvelőinek nagy kedvence, hamarosan pedig megérkezik a második epizód is, amellyel hasonló sikereket szeretnének elérni. A friss képeken láthatjuk, mennyit változtattak néhány egységen, mennyivel szebb textúrákat alkalmaztak, s mennyivel élethűbb az új látvány. Reméljük, hogy a következő videókban már szemügyre vehetjük az egységeket mozgás közben is.
13.
13.
OldM4n
14: Én ugyan szeretem a SC-t, de most azt kell, hogy mondjam, IGAZAD VAN! És ne hagyd magad...



Jó lenne a fejekben kicsit rendet tenni: NEM KELL mindenkinek ugyanazt szeretni. NEM KELL mindenkinek mindig együtt "üvölteni" a csordával. NEM KELL mindig mindent lenyelni. Nem kell(ene) egyből sértődöttnek lenni, és duzzogni azért, mert valaki másmilyen. Pont a különbözőségünk a nagyszerűségünk, és szörnyen unalmas lenne a világ, ha ez nem így lenne.



Peace!
11.
11.
Textmanus
Hmm, használták tán a legfrisebb DirectX-et, jóval szebb shaderek, textúrákat láthatok, sőt ez még a modelben is látszik, talán a kettősképek a Shader Model 2.0 és 3.0 különbségeit hivatottak reprezentálni - vagy 3.0 -4.0? :D
10.
10.
Dcrysis02
Én nagyon várom.Igaz én is $$$ szerzési lehetőségnek látom a Blizzard "daraboló" műveletét,de ha 4-5 ezer körül fog mozogni egy rész,az még belefér.Viszont ha pofátlanul 10 ezret is elkérnek egyért,akkor köszönöm szépen nincsen kedvem 30 ezret költeni egy játékra.
8.
8.
Doc.
8:meg van 2 starcraft tvadó is :D
8.
8.
LiMiT
7: Nem tiltja senki hogy itt legyünk és véleményt bárki tehet! Nekünk ez volt a véleményünk.
7.
7.
laca009
ennek mekkora sikere lesz koreában xD mert az sc1-nek olyan durván sikeres lett hogy még ma is 4 millioan játszanak vele meg sc csipszet is árulnak meg minden xD
6.
6.
LonGleY
5.
5.
LiMiT
Hát én se vágom magam hanyatt, talán ugyan azért amiért K2 :) De azért el kell ismerni hogy ötletes egységek és sokkal jobb az új kinézetük.
4.
4.
dzsiádzsó
"mennyivel élethűbb az új látvány"



Élethűbb?, őőő látott már valaki zerget vagy mi? :D:D
3.
3.
temes69
ez oda fog b*szni rendesen! nagyon jó lesz!!
2.
2.
AKI94
Nemrossz elismerem de jobblenne ha már kiadnák a játékot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...