A Ubisofthoz került a The Wheelman

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a pletykák, a Midway anyagi helyzete miatt a Ubisoft vállalta magára a The Wheelman terjesztését - a megjelenést állítólag nem befolyásolja a kiadócsere.
Beigazolódtak a pletykák, a Midway anyagi helyzete miatt a Ubisoft vállalta magára a The Wheelman terjesztését - a megjelenést állítólag nem befolyásolja a kiadócsere.

Ugrás a galériához

A Midway csődeljárásának bejelentésével párhuzamosan érkeztek a pletykák, miszerint a cég anyagai helyzete miatt a Vin Diesel főszereplésével készülő film játékváltozata a Ubisofthoz került. A találgatások hamarosan elindultak, hogy vajon mit fog a a francia cég javítani a projekten, ám mint a hivatalos bejelentésből kiderült: semmit. A Ubisoft nem nyúl bele a fejlesztésbe, a munkálatokat a Midway fejezi majd be. A franciák csak a terjesztésért felelősek, így a megjelenés sem változik: március 24-én érkezik a program PC-re, PS3-ra és X360-ra.

15.
15.
ZERO88
Ez a játék biztos bukás! Igénytelen a kinézet meg a játék menet sem tűnik valami jónak!
14.
14.
OldM4n
A grafikája temetheti, a játékmenet viszont megmentheti ezt a játékot. A képek alapján elég pörgősnek tűnik (bár a The Vampire Story-ból is tudok olyan képeket csinálni, ami alapján pörög mint a disznó...) Egyelőre szkeptikus vagyok, valahogy jobb rosszat várni és jót kapni, mint jót várni és rosszat kapni. :)) Vagy mi..
13.
13.
felegyi
Azért ezek a képek sem mostaniak (szerintem)! A Midway amúgy sem a grafikával szokta elrontani a játékait...
12.
12.
cemi
leszögezném, hogy várom a stuffot, és bizakodok is egy kicsit.Viszont ha bele is nyult volna a UBI és csuszna a kiadás hónapokat azt elfogadnám, mert garantált minöséget kapnánk, de igy kezdek félni, mert hiába nagy cég a Midway, vagyis csak volt, de a mult nem elég manapság, érdekel majd a gamma, de elöre érem hogy lefog szerepelni(bár rosszul érezném)
11.
11.
ZERO88
4: Amúgy az fel tűnt hogy az a videó csak egy Átvezető?

És nem a játék motorja?
10.
10.
ZERO88
Ennek a játéknak róhat szar a grafikája! Mindenhol el most és kidolgozatlan textúra! 2009-ban még ki mernek adni egy ilyet?!

Ez csak egy B-kategóriás játék!
9.
9.
Gael
8:nekem tetszik,meg Vincentet is birom,szoval en tuti vevo leszek;)Nem kell mindig kaviar
8.
8.
Gael
eleg pontatlan a cikk,a Midway szinten felel a terjesztesert,es raadasul a fontosabb teruleteket o fedi le,az Ubi pedig semmifele beleszolassal nem rendelkezik a jatekba,csak segit kiadni egyes teruleteken.Tehat nem kerult az Ubi-hoz a Wheelman,max partnersegrol lehetne beszelni
7.
7.
thynice
Csak annyit kérek tőletek, hogy nézzétek meg a képeket jó alaposan.

Hihetetlen, hogy mennyire sz@r a graf. Oké-oké még csak csinálják, de akkor is. Ezekre az apróságokra figyelhetnének, mert ezekkel a dolgokkal vágják el magukat a gamerek elől. Csak ennyit akartam.
6.
6.
Mathia$
1:Ubisoft... Megteszik amit kell
5.
5.
gerappa
Az ott egy mobiltelefon akar lenni a középső képen az emberünk derekán?
4.
4.
szab92
De ez csak egy video, ilyen minőségü videója van az összes játéknak, na jó talán nem az összesnek de a gameplay grafra leszek kiváncsi. Remélem az is lessz ilyen és akkor minden oké.
2.
2.
maxxtro
jo grafikája lesz higyjétek el láttam rola videot! jo game lesz várom nagyon !
1.
1.
Ányy
Az emberek szépen ki vannak dolgozva, de az épületek és az autó belsejének textúráin még csiszolhatnának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...