Szombat reggeli videódömping

Link másolása
Hogy jól kezdődjön a hétvégi lazulás megérkezett pár videó hozzánk, melyek egytől-egyig csak dobni tudnak az, amúgy sem unalmasan kezdődő hétvégénken.
Hogy jól kezdődjön a hétvégi lazulás megérkezett pár videó hozzánk, melyek egytől-egyig csak dobni tudnak az, amúgy sem unalmasan kezdődő hétvégénken. A felhozatalban olyan játékok új bemutatóit tekinthetjük meg, melyek igazán megérdemlik az "egyedi játékmenet címet". Nem is húzom tovább a szót lássuk a mai felhozatalt.

InfamousSingularityEat Lead: The Return of Matt HazardMetal Gear Solid: Touch16.
16.
Mathia$
Prototype , Singularity , Infamous nagyon hasonlítanakNem semmi megint mit kinem hoz kojima az adottságokból , mint annak idején ps2re az Mgs3...
15.
15.
CsRicsi2600
Kár, hogy az Infamous csak ps3-ra jön.Nem tűnik rossznak.

Nem tudjátok hogy a Singularity mikor jelenik meg?
14.
14.
laca009
Singularity tiszta hl2 meg crysis keverék ezt biztos megszerválom télleg pc-re jön?
13.
13.
Doc.
egy iphone teljesitményéhez képest annyira nem is gagyi
12.
12.
Vincenzo
A Singularity most nagyon megtetszett nekem is, jónak ígérkezik a videó alapján.Azt viszont én sem értem, hogy a Konami miért öl pénzt és időt egy ilyen MGS Touch-ba...semmi értelme.
11.
11.
ZERO88
A metal gear solid: touch menyire gagyi!!!!!

De a Singularity egyértelmű meg lepetés! Amikor csak képek voltak belőle nem sokat vártam a játékól! De most nagyon tetszik!
10.
10.
K.G.
10: hmm. Csak nem rám gondoltál?

Nyelvtudásommal nincs gond, majd' minden szavát értettem és hülye sem vagyok, értem, hogy parodizálni akarnak. De ennek ellenére is, ez egy nagy rakás szarnak tűnik.

9.
9.
Ányy
Az az Eat Lead-nek olyan, mint valami propagandafilm:D
8.
8.
StriciMacko
Az Eat Lead levagott, annyit rohogtem rajta... sajnos aki nem tud angolul annak egy "nagy rakas szarnak tunik". A reklamon van a hangsuly es a benne elhangzo dumakon
7.
7.
Doc.
Singularity tényleg nagyon adja,azok ingame jelenetek belöle?
6.
6.
Ras Al-Joe
Igaz, igaz, a Singularity meg az Infamous nagyon hangulatosnak igérkeznek, de az a Eat Lead az micsoda?! En sem igazán értem, hogy most miröl is lessz benne szo:D
5.
5.
TargetCJ
A Singularity valóban egész jól néz ki azt lehet tudni, hogy milyen platformokra fog megjelenni?
4.
4.
K.G.
Singularity valóban ígéretes.

Az Infamous elég unalmasnak tűnik. A platformelemek ott vannak a szeren, de amikor harcol az elég monoton. Csak 4 féle támadás, az is mind árammal. Gáz...

Az Eat Lead-et pedig nem értem. Nagy rakás szarnak tűnik.
3.
3.
tjames
Infamous nekem egyelőre nem igazán bejövős. Nem szar, csak olyna tucat játék érzése van....

Viszont a Singularity videó az nagyon ottvan. Ugyan nem értettem mit keres a végén az a Godzilla....de a többi része nagyon látványos, és érdekes. Egyszerre a múltban, jelenben, jövőben....tiszta DeJavu (a film)
2.
2.
HomoLudens
Infamous nagyon várom már annyira tetszik a hangulata és nekem minden videóban nagyon dinamikusnak tűnik a játék a rajzolt jelenetek is nagyon tetszenek!

Metal Gear Solid: Touch hát ez már csak azért MGS, hogy többet adjanak el belőle, de köze nincs az igazi MGS hangulathoz, egyébként jónak tűnik.
1.
1.
LiMiT
Hm...a Singularity meg az Infamous egész jóféle :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...