Empire: Total War demó a Steamen

Link másolása
Az igen sikeres Total War sorozat legújabb része hamarosan megjelenik, addig is a fejlesztők elérhetővé tették a játék kipróbálható változatát.
Az igen sikeres Total War sorozat legújabb része hamarosan megjelenik, addig is a fejlesztők elérhetővé tették a játék kipróbálható változatát.

Ugrás a galériához

A demót eddig csak a Steamről lehet letölteni, de bízzunk benne, hogy hamarosan más úton is elérhetővé teszik. Az Empire egyik legnagyobb újítása, hogy a kampányokat online multiplayer módban is végigjátszhatjuk, noha ezt egyelőre csak két játékos próbálhatja ki egyszerre.
17.
17.
SWBF2
14: számokban már! pl. kétmagos 1,4 ghz proc. 1 gb ram 128 mb videókártya

valahogy így
16.
16.
Juraviel.Ihuan.Bed
Chavez, így már határozottabban jobban hangzik [és ennek több értelme is lenne, mint egy heti/havi periódusú világháborús játéknak, bár ennek szerintem sokan örülnének.], és itt már nagyobb területekre is ki lehet terjeszteni magát a játékot [most is elvileg egyszerre lehet majd játszani az európai és a gyarmati hadszíntéren; ez jó látszik a 3., 'Campaign' videóban, mikor Spanyolországnál mutatják, ahogy rákattint a gyarmatra, a térkép odaugrik. :)], a Csendes-óceánra, sőt, ne legyünk kistílüek, hisz ha eljutunk a modern hadviseléséig, akkor az egész bolgyóra!



Ez nagyon nagy kihívás lenne a készítőknek is, hisz nem csak a szárazföldi- és tengeri csatákat kellene kialakítaniuk, hanem a légi összecsapásokat is, és a nagyhatalmakra vonatkozóan magasabb fejlettséget kialakítani [azaz nem minden ország számára elérhetővé tenni a fejlesztéseket, lásd USA abszolút légi és tengeri fölényét]. Afganisztán esetében is láttuk, hogy az USA előbb romhalmazzá bombázza az ellenfelet, és ezen légicsapások kivitelezése nagyon eltérő megvalósítást igényelne.



A második lényegi pont, hogy pl. Európában a két háború után ne legyenek olyan 'észnélküli" konfliktusok, hogy pl. a szövetséges két kör után lerohan. Sőt, azt is meg kellene oldaniuk, hogy a háborús tűzfészkek jelentős része helyeződjön át a világ más pontjára. Pl. a vietnami konfliktus és a dzsungelharcok a mostani 'terepen' vívott csatákhoz képest igen eltérő megvalósítást igyénelne, de akár felhozhatnánk az I. világháború beágyazódott, árkokban vívott állóháborúkat. A diplomáciát is át kellene alakítaniuk, hisz itt már magában az adott országban a többi ország helyi képviseletet tart fenn.



Ez a lépés elég sok változtatást igényelne már magában a TW szerkezetében, hogy hiteles legyen főként a hidegháborúra és modern korra vonatkozóan. A havi/heti periódusú játéknak én nem látom értelmét.



Viszont én a következő TW-től mindenképp azt várom, amit lenn leírtam: a Távol-Kelet, Ázsia még egy kiaknázatlan terület, és itt csak finom fejlesztéseket kellene eszközölniük. A XX. századot túl nagy ugrásnak látom a TW-re vonatkozóan.



Amúgy meg az Empire-höz egy Afrika-Dél-Amerika kiegészítőt várok. :)

15.
15.
Chavez
18: csak és kizárólag a steamről. Töltsd le a steamt. és böngészd.

És így nagy valószínű, hogy maga a játék is steames verzió lesz majd a boltokban.
14.
14.
Chavez
15:

Második világháborúsra van megoldás: egy kör egy hét lesz vagy egy kör egy hónap. ennyi az egész. És nem muszáj 1945-ig tartania. Simán mehetne egy alternatív hidegháborús végletekig.

Mondjuk 1914-től 2020-ig lenne ez az időszak, nem muszák feltétlenül a második világháborúra koncentráljon, ha már lesz ilyen. Én egybe vonnám az első világháborút vagy a másodikat a hidegháborún keresztül a modern hadviselésig. Bár lépegetős ne legyen benne. az már legyen egy másik total war. Én így képzelném ela köv total wart.



vélemény?
12.
12.
Juraviel.Ihuan.Bed
A Sega megkérdezte a "rajongókat", hogy mi legyen a témája a következő Total Warnak.



Én kifejezetten örülnék egy olyan Total Warnak, amiben pl Kína, Japán, Dél-Kelet Ázsia, Indonézia, India szerepelne. Rengeteg hatalmas birodalom volt itt, lehetne rá kiváló stratégiát alapozni, jelentős különbségekkel.



Viszont világháborúkat feldolgozó TW-knek abszolúte nem lenne értelme, mivel a TW-ban évtizedeket és századokat játszhatunk le, és e két háború ehhez viszonyítva igen rövid ideig tartott.



A légi csaták pedig abszolúte nem illenének a TW-atmoszférájába.



Ez persze csak a magánvéleményem.



Leszedtem a demót, de a medium beállításnál magasabbat valamiért nem enged, el van szürkülve. A gépen (nem mintha bárkit érdekelne :D) Intel Core 2 Duo 1,8 Ghz, ATI X1950 Pro, 2 GB RAM, úgyhogy menni fog, úgy érzem, mégha nem is csili-vili grafikán :)



Egyelőre tegnap csak a hajós csatát próbáltam ki, mindháromszor romhalmazzá vertek :D, de nem adom fel.



Egyébként várom a játékot. Azt olvastam, államformát lehet választani. Remélem az USA-ból csinálhatok alkotmányos monarchiát a 'Road to Independence' kampányban. ! :D



Amúgy vagy Poroszországgal vagy Marathas-al fogok menni. :D



És várjuk a Gamekapocs tesztet minden részletre kiterjedően.. :)
11.
11.
peterpal7
12: Nekem Pentium D 915, Gb RAM, ASUS P5B alaplap, GeForce 6800GT és minimumon is néha beakad egy kicsit. :(
10.
10.
SWBF2
2:tegnap nekem is éppen ez jutott eszembe....amúgy demó gépigénye kb. ?
9.
9.
Chavez
Am a lovasok mozgás animációja hót gagyi. Ennél még a Rome mozgásai is élethűbbek voltak, medi 2 pedig tökéletes volt e téren!
8.
8.
Gula
a totalwarokba eddig is haritottak a katonak
7.
7.
peterpal7
De az a legjobb benn hogy a katonák tényleg harcolnak (nem csak csap egyet hanem hárít... kitér... üt), egyszer puskatussal leütötte a másik embert. Szal nagyon jó a gém.
6.
6.
peterpal7
Aztaaa... kitették a híremet.... jeeee..... :D

Én kipróbáltam a demót, nekem nagyon bejött. Bár kicsit kevés a gépem hozzá.
5.
5.
AKI94
Hát már hány napja van demo? mindenesetre engem meggyőzött már csak a kampányt várom
3.
3.
Chavez
nekem nem jött be a demó. De hátha a teljes kampány jobb lesz, mint mindig
3.
3.
Hunszi
jonak igerkezik de en sokkal jobban tudnek orulni egy II. VH-s total warnak ami tenyleg jo...
2.
2.
Tyrael
a medeival 2 a világ legjobb stratégiai játéka lett, remélem ebben sem csalódunk
1.
1.
HATRED
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...