Infamous videótrió hóeséses hétfő estére

  • Írta: Daks
  • 2009. február 23.
  • Videó
A nappali csendes nyugalmát élvezve odabújhatunk a radiátorhoz, elmerengve a kint szüntelenül hulló hó adta varázsban - vagy megnézhetünk pár új Infamous videót!
A nappali csendes nyugalmát élvezve odabújhatunk a radiátorhoz, elmerengve a kint szüntelenül hulló hó adta varázsban - vagy megnézhetünk pár új Infamous videót!Vajon a társadalom meddig tudna civilizált maradni, ha egy napon a törvény megszűnne létezni, és vele együtt eltűnne minden szabály és kötelesség? Ha nem lenne, aki irányítson, aki felügyeljen, aki rendet tartson? Te hogyan tudnád túlélni mindezt akár egy napig is?A Sucker Punch legújabb játékában mindez valósággá válik. Van azonban egy ember, aki még ebben a sötét világban is meg tudja mutatni a fény felé vezető utat. Egy átlagos fickó, aki valamely furcsa oknál fogva különleges képességekre tett szert, és elhatározza, hogy kerüljön bármibe is, de rendet tesz az utcákon.Érdekel milyen lesz az Infamous?
Olvasd előzetesünket itt, a GK-n!
5.
vuliem
Hát mit ne mondjak, a Prototype-ban egy kicsit több fantáziát látok, de bevallom, ha lenne ps3-am tuti, hogy beszerezném.
4.
Mathia$
3: nekem is az volt első látásra , csakúgy mint a prototype

Sztem jó játék lesz , a grafja is jó
3.
bzsp
hát hogy afrancessenbelé hogy nem jön xboxra!!!:{
2.
Chavez
Egyetértek. Ilyenkor mégis azt tudom mondani, hogy jóhogy nem jön pc-re.
1.
Insomniac
Hát eddig elég gyatrán néz ki.Átlagos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...