Forradalmi horrorjátékon dolgozik a Climax

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A PC-s Viva Pinata és a Silent Hill: Origins fejlesztői három új játékon dolgoznak, melyek közül az egyik - ígéretük szerint - megreformálhatja majd a horrorjátékok kategóriáját.
A PC-s Viva Pinata és a Silent Hill: Origins fejlesztői három új játékon dolgoznak, melyek közül az egyik - ígéretük szerint - megreformálhatja majd a horrorjátékok kategóriáját.



A Climax munkatársaiban megbízhatunk, hiszen mind a Viva Pinata portja, mind pedig a PSP-re, majd PS2-re megjelent Silent Hill játék remekül sikerült. A készítők hivatalos weboldala szerint három projekten dolgozik jelenleg a csapat, amelyek közül az egyiket a Codamasters, míg a másik kettőt a Konami megbízásából készítik. Utóbbi kettőről picivel többet is tudunk: egyikük egy állítólag nagyon jónak ígérkező, ízig-vérig új generációs játék PS3-ra és X360-ra, a másik pedig egy PSP-re és Wii-re érkező horrorjáték lesz, amely az ígéretek szerint visz majd egy kis színt a horrorjátékok műfajába. Nem lepődnénk meg, ha újabb Silent Hill-ről volna szó, de azért kopogunk hármat az asztalon a biztonság kedvéért.
5.
5.
OldM4n
1: Én azt mondom, hogy részben ez nem igaz, részben ilyen csúnyácska stuffot inkább hagyjanak a szerényebb konzolon. Nem szeretem a konzol átiratokat, nagyon kevesen tudják jól portolni a konzolmotorok jóval szerényebb lehetőségeit (magyarul beletenni a pc-s verzióba ami a konzolosban a kötött hardware miatt nincsen benne) a PC jóval brutálisabb vasán. (Erről nem nyitok vitát, egy mai csúcs-pc ver akármilyen nextgen konzolt. Hogy nem a csúcs-gamer-pc az átlag? Bocs, nekem pl olyan van, és nem érem be konzolgrafikával...)
4.
4.
Mathia$
Remélem idén még meglátjuk!
2.
2.
pjoco
Ha olyan írányítása lesz mint a 4-nek akkor jöhet pc-re disznek!
1.
1.
felegyi
Jellemző hogy a PC-t majdnem minden cég leszarja...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...