Stílusváltáson esik át a Resident Evil sorozat

  • Írta: Daks
  • 2009. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Resident Evil 5-tel lezárul egy korszak, a sorozat hatodik epizódja egy teljesen más irányvonalat vesz majd fel - állítja a játék producere.
A Resident Evil 5-tel lezárul egy korszak, a sorozat hatodik epizódja egy teljesen más irányvonalat vesz majd fel - állítja a játék producere.

Jun Takeuchi a 1UP magazinnak adott interjújában elárulta, hogy szeretnék egy teljesen új irányvonal felé elvinni a Resident Evil sorozatot, a régi koncepció az ötödik résszel végleg lezárul idén márciusban. A zombik persze maradnak, a változás a stílust és a játékmenetet érinti majd, ám hogy pontosan milyen lesz a RE6, azt nem árulták el. Reménykedjünk, hogy nem csinálnak belőle futkosós tucat-shootert.
11.
11.
ez számomra is majdnem egyértelmű, hogy Wesker a fő boss.

az Umbrella-t pedig azért irtam, mert az egész Umbrella sztori mögött is Wesker állt ( már a játék legelső részében felbukkan és gyakorlatilag az összes részben jelen volt eddig, csak végig a háttérben mozog ),

plusz a RE5 egyik trailerjében is van egy jelenet, hogy Umbrella tulajdon volt vmi ojjektum - gondolom ahonnan az eredeti T és G vírus jött ( a TriCell csak vmi fedőcég lesz szerintem ).
10.
10.
Dcrysis02
*SPOILER*Annyit tudok a neten keringő hackelt demo infóból hogy az utolsó csata Weskerrel lesz egy vulkánban.Mivel eléggé nagy az életkedve gondolom a vulkánba kell belelökni hogy végre megszabaduljunk tőle.Gondolom mivel ő volt az évek során a főgonosz,a halálával most egy fejezet zárul majd le.És jön az új ellenfél,új stílussal együtt.*SPOILER*
9.
9.
Pain
Hát új történet nem kell hiszen most jön a Tricell! Amiről egyenlőre sok nem derült ki csak egy pillanatra láthattuk a Degeneration végén, hogy begyűjtik a G-vírust! Majd meglátjuk, jöjjön előbb az 5
8.
8.
remélem visszatérnek a gyökerekhez. túlélő-horrort akarok, nem eksön gémet!!!

vmi új sztorivonal sem ártana ami azt illeti, umbrella már nagyon lerágott csont.

ettől függetlenül még nagyon várom az ötödik részt, kíváncsi vagyok mi lesz Chrissel, Weskerrel, mi lesz az Umbrella történet vége. a trailerek alapján igencsak erős sztorija lesz a játéknak :)
7.
7.
NereusLaceee
Co-op RPG lesz belőle... ami nem is lenne rossz

Vagy RTS...

Vagy város szimulátor: építsd újra Racoon city-t miközben a zombik folyton rongálják a várost és még adót sem fizetnek.Hna jó, az agyament gyagyás feltételezéseket félre teszem, előbb még az 5-öt szeretném látni PC-re.

Aztán a 6 majd ki-derül. Remélem addigra Gordon Freeman is újra előkerül és végre találkozik éber kómában tartott önmagával a Borealis-on.
6.
6.
Clayman
Csinálnak belőle egy simses részt:))
5.
5.
Gael
most hogy erted azt,hogy regi koncepcio?Csak mert a 4. resz ota van ez a koncepcio,ami mar csak akciojatek,nem tulelo-horror.Most akkor teljesen uj jatekot kell varni,mindenfele virus alltal mutalodott alakokat elfelejtve,eddig megismert szereploket kukaba dobva?Vagy csak ujabb egyszerusites jon a sok habzo szaju,akciojatekos,boxos amerikai miatt?
4.
4.
Slik
Csak ne menjen at Zombi hentelosbe mint a Left 4 Dead...
3.
3.
Dcrysis02
2:Ha továbbra is az MT FrameWork motort vagy annak a továbbfejlesztett változatát használják a fejlesztések során akkor 50-50% hogy kijön PC-re minden további CAPCOM játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...