Battlefield: Bad Company 2 - pontos dátum?

Link másolása
Ahogy azt az EA egy múltkori konferencián bejelentette, még idén ősszel megjelenhet a Battlefield: Bad Company 2. Most úgy látszik megvan a pontos dátum is!
Ahogy azt az EA egy múltkori konferencián bejelentette, még idén ősszel megjelenhet a Battlefield: Bad Company 2. Most úgy látszik megvan a pontos dátum is!

Noha az Electronic Arts hivatalosan nem adott meg semmilyen dátumot, a hivatalos Bad Company 2 oldalon már az előrendelésre biztatják a látogatókat. A hirdetésre kattintva a GameStop oldalára juthatunk, ahol 2009. szeptember 28-i premiert írnak Xbox 360-ra és Playstation 3-ra egyaránt. A PC-s megjelenésről egyelőre nincs infó, de ha lesz számítógépes verzió, akkor könnyen lehet, hogy legalább 2010 elejéig váratni fog minket. A második részben amúgy ismét a B-osztagot kísérhetjük majd a csatamezőkön, a kalandok során pedig a korábbiaknál is nagyobb harcokra számíthatunk. Ahogy a játék jelmondata is szól: "Teljes pusztítás!"
5.
5.
Dcrysis02
7:Miért ne tudnák megoldani?
4.
4.
Tomie7
5: De amúgy ,ha a PC-s verzió is 2010 februárjában jelenne meg ,akkor odáig igaz ,hogy lenne 1 év ,de hát az nem annyira olyan sok mintha vagy 2-2,5 évet kellene. :D Tehát ez még inkább jobb :-))
2.
2.
LINK 18
A sütött má beis melegítettem eme időpontra.. :) De finom kis desszert lesz ez majd.....a sok sok finom progi után elött alatt.. :) Neten nyomom majd őzerre :) .Áhhhh dejó lesz....Aztán még jön melé az uj infinitis call of dutyika....Huhh neten fogok rohadni szeptember után....de má elötte is asszem :)... xd Bár nyáron buli...de idén szakítunk a gamre is :) a vizsgákat is háttérbe rakjuk egy picit....Józsi mostmár hiába bujsz a házba :) rádburítom a píbe xd :) ...Mert mostmár még tovább lehet rombóni :) ezazzz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...